Резюме від 16 квітня 2024 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/7510947

Івент-менеджер

Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Коцан Богдан Володимирович
20.06.1997
м. Львів
неодружений
Тел.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Instagram: bohdan_lv
Facebook: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Графік роботи: повна зайнятість, гнучкий графік
Досвід роботи
Адміністратор в CASE. UA 10.02.15 – 15.12.15
Виконував прийом замовлень по телефону та в соцмережах, надавав консультації щодо замовлень, вів бухгалтерію в Excel, займався доставкою та відправленням замовлень, займав.
Аніматор 20.12.15 – 28.10.19
Працював в декількох event – агенціях. В обов’язки входило проводити свята, квести, готувати сценарії для свят та заходів різного масштабу.
Викладач англійської в бізнес школі «Міністер» 29.03.17 – 25.03.18
Створював навчальні уроки в інтерактивній формі, проводив майстер – класи, виїзні заняття та презентації.
Викладач розмовної англійської у власній групі, 20.01.17- 15.05.18
Розробляв заняття та активності спрямовані на розвиток розмовної мови, комунікацію з людьми, займався маркетинговим планом. Збільшив вдвічі кількість учнів за короткий період часу.
Викладач англійської в мовній школі LS Station 3.09.18- 31.11.19
Проводив заняття згідно програми навчання, впровадив нові інтерактивні методи вивчення англійської мови. Збільшив кількість учнів у групах, яких викладав. Учні з моїх груп були одними з найуспішніших у школі. Організовував святкування та активності.
Адміністратор в шоурумі «Lior Lviv» 1.02.20 - 31.08. 20
Надавав консультації та займався обслуговуванням покупців, проводив інвентаризацію товару, підготовлював фінансові звіти, працював в 1C. За час роботи в магазин збільшив продажі на 40%.

Адміністратор у event агенції «Майстерня емоцій» 26.12.18 – 31.05.19
Просував компанію в соціальних мережах, вів спілкування із замовниками в соціальних мережах та на заходах, успішно здійснював планування подій та організовував виїзди та координацію подій.

Співзасновник event – агенції «Емоції на свято» 1.09.2019- до сьогодні
Створював рекламу компанії на різних інтернет-платформах, здійснював пошук партнерів, прийом замовлень, спілкувався з клієнтами, проводив та планував дні народження, весілля, фестивалі, корпоративи, зокрема для ІТ
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Менеджер з продажів, Бренд-менеджер Apothecary Skin Desserts 1.02.2021- 29.04.21
На даній посаді здійснював пошук партнерів та здійснював аналіз ринку косметики, створював акційні пропозиції. За час роботи підписав угоди з 8 новими партнерами та збільшив продажі вдвічі, серед партнерів Glovo, UA Made, роздрібні та онлайн платформи, займався наповненням сайтів та представленням бренду, підписував угоди. Працював у 1C.
Освіта
ЛНУ Ветеринарної медицини та БТ ім. С.З Гжицького факультет Ветеринарної гігієни та екології за спеціальністю «екологія, охорона НПС» бакалавр (диплом з відзнакою) 2015 – 2019
ЛНУ Ветеринарної медицини та БТ ім. С.З Гжицького факультет Економіки та менеджменту за спеціальністю
Сфера обслуговування «Туризм» магістр. (диплом з відзнакою) 2019-2021
Вміння та навички
Володію англійською на рівні Intermediate, впевнений користувач ПК (MS Word,Excel,Internet, 1C) володію здібностями до організації та проведення заходів різного масштабу, а саме конференцій,випускних. Успішно завершив навчання в модельній школі.Ініціативний на кожній роботі пропонував те, що можна вдосконалити чи змінити. Креативний, швидко навчаюся, комунікабельний та часто застосовую контакти та знайомства у роботі, без шкідливих звичок. Активний громадський діяч, займав посаду профорга факультету в університеті, є досвід в організації вечірок та свят. Також брав участь, а згодом і проведенні англійських конференцій з носіями мови.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Керівник освітніх закладів, лектор, івент-менеджер
30000 грн, Львів, Дистанційно

Івент-менеджер
30000 грн, Львів, Дистанційно

Івент-менеджер
25000 грн, Львів

Event manager
Львів

Менеджер з організації заходів, управління
23000 грн, Львів

Event manager
Львів, Інші країни, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: