Резюме від 19 лютого 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/7625520

Аналітик, менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець з управління нерухомості

з 06.2014 по нині (9 років 11 місяців)
Нерухомість

7 років працювала на посаді аналітика в основному це робота з великим об'ємом інформації : нарахування, надходження,борги і т.д., формування бюджету на дохід на наступний рік, поточна звітність, звірка з бухгалтерією, виставлення рахунків в програмі SAP та внутрішній програмі , рознесення оплат та формування різних звітів у Exel за потрібний період. Заповнення звітів за рік, півріччя для преміювання і т.д. На посаді фахівця в обов'язки входило : підписання договорів, пошук орендарів + супровід , здача площ,робота із схемами та планами будівель, подача звітності для бухгалтерії, контроль оплат та виконання умов договорів.

Освіта

Комерційна академія м.Львів

Облік та аудит, Львів
Вища, з 2022 по 2023 (1 рік)

Навчалась у Львівському кооперативному коледжі економіки і права по спеціальності Облік та аудит, завершила навчання на магістратурі у Комерційній академії м.Львова.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: