Резюме від 12 травня 2023

Рустам

Graphic Designer, 14 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
20 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, адресу та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Графічний дизайнер

з 01.2021 по 05.2022 (1 рік 4 місяці)
Freelance, Дистанційно (Дизайн)

Обов'язки нараховують доволі велике охоплення напрямку графічного дизайну: UiUx design, Product design, Identity design, Brand design і так далі. Також варто відмітити мою особливу увагу до поваги дедлайнів.

Освіта

It.STEP

Графічний дизайнер, Львів
Вища, з 2019 по 2021 (2 роки)

Знання і навички

Adobe Photoshop Adobe Illustrator CorelDRAW Figma Adobe InDesign Adobe After Effects Користувач ПК Adobe Premiere Pro Малювання UX-дизайн Autodesk Maya Adobe Розробка фірмового стилю Типографіка UI Бренд дизайн Дизайн интер'єра Знання історії мистецтва Вміння гуглити

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Дизайнер-новачок з маленьким стажем більше одного року в індустрії дизайну в напрямку фрілансу. Бренд дизайн, графічний дизайн, Ui\Ux дизайн - це до мене) Я вже можу похвалитися такими якостями як: запал до роботи, компанійськість, непробивний настрій та перфекціонізм до мозку кісток. Поки не будуть задоволені, я не заспокоюся. Я - людина, яка віддаватиме якщо не все, то більший час роботі, якщо коротко, трудоголік).

Так само брав активну участь у ребрендингу одного з туристичних шляхів у районі Підзамче, а там дедлайни були ого-го, а компанія одна з найактивніших у моєму житті.

Потфоліо можете глянути по напрямку: https://www.behance.net/coofmysu

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: