Резюме від 27 квітня 2024

Олег

Інспектор, військовослужбовець, діловод (юриспруденція)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Львів, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інспектор технічного контролю

з 04.2022 по 04.2024 (2 роки)
ГУНП у Львівській області, Львів (Сили оборони)

Приймання, реєстрація, опрацювання заяв і звернень громадян про правопорушення або події, робота з автоматизованою інформаційною системою.

Оперуповноважений

з 08.2017 по 05.2021 (3 роки 9 місяців)
ДКВС України, Київ (Державні організації)

Оперативно-розшукова діяльність, попередження, виявлення та документування випадків вчинення правопорушень та корупційних проступків серед персоналу (особового складу) органів і установ виконання покарань. Здійснення раптових перевірок діяльності структурних підрозділів, проведення службових розслідування, укладання службових документів (висновків, наказів, телеграм, вказівок, аналітичних та інформаційних довідок)

Освіта

ЛІВС при НАВС

Кримінальна міліція, правознавство, Львів
Вища, з 1999 по 2003 (4 роки)

За період навчання у відомчому виші здобув спеціальні знання у сфері кримінальної юриспруденції, оперативно-розшукової діяльності, застосування спецзасобів та окремих видів стрілецької збої.

Знання і навички

Комунікабельність MS Office Пильність Уміння користуватись оргтехнікою Робота з великим обсягом інформації Робота в команді MS Excel Ведення архіву документів Уміння аналізувати

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: