Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Дмитро

Директор готелю, генеральний менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий готелем

з 09.2023 по нині (7 місяців)
ТзОВ "Технології розваг" Готель "Ференц", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Ребрендинг бару готелю. Оновлення ресторану для сніданків. Оновлення сайту готелю: модуля бронювання та впровадження модуля оплати на сайті. Запровадження системи гнучких цін на проживання.

Заступник генерального директора, керівник проєкту "Винний Гід України"

з 07.2009 по 03.2022 (12 років 8 місяців)
Рейкарц Хотел Менеджмент, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

За період роботи в компанії пройшов шлях від керуючого готелем до заступника операційного директора мережі. Працював в компанії на таких посадах:
- керуючий готелем "Дворжец" Львів;
- керівник Західного блоку готелів мережі;
- керівник Центрального блоку готелів мережі;
- керівник служби СРС мережі готелів Reikartz;
- керівник блоку готелів під управлінням мережі готелів Reikartz;
Вивчення досвіду роботи мережевих готелів Швеції, Німеччини, Бельгії.
Останні три роки був керівником проєкту "Винний Гід України". Друковане видання про українське вино, який має на меті популяризацію українського вина та українського виноробства для широкого загалу.

Керуючий готелем "Citadel Inn"

з 04.2008 по 03.2009 (11 місяців)
ТзОВ "Галицька Цитадель", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск готеля з "0" циклу від ремонту. Набір персоналу, організація навчання. Проведення тендерів по закупкам ТМЦ на готель.

Керівник служби ресторанного сервісу готелю "Опера"

з 10.2005 по 03.2008 (2 роки 5 місяців)
ТзОВ "Будівельний Альянс", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск готелю з "0" циклу від ремонту. Пошук та навчання персоналу ресторану та готелю. Розробка концепції та запуск ресторану "Панорама" з "0". Пошук та навчання персоналу. У короткий термін заклад виведено у ТОП ресторанів Львова. Організація обслуговування високопосадовців, членів сімей перших осіб держави, проведення бенкетів, конференц-сервіс.

Освіта

Львівська комерційна академія

Менеджмент організацій, Львів
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)

Диплом магістра з менеджменту організацій.

Додаткова освіта та сертифікати

Курси сомельє школа Гуд Вайн, Київ

3 місяці

Знання і навички

MS Office SERVIO

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Польська — середній

Додаткова інформація

Високий рівень менеджменту. Аудит готелів та ресторанів. Бюджетування. Навчання персоналу. Експерт готельно-ресторанного бізнесу. Експерт з українського виноробства.
Активна життєва позиція, спорт.
Посвідчення водія категорії: А,В,С.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: