Резюме від 1 травня 2024 PRO

Андрій

Керівник підрозділу відділення блоку (сільське господарство)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник цеху РММ

з 08.2022 по 03.2023 (7 місяців)
Бойки Паллетс, Львів (Лісова промисловість, лісообробка)

Основні обовʼязки:
-керівництво виробничо-господарською діяльністю цеху з ремонту і технологічного обслуговування устаткування та самохідної техніки;
-Забезпечення технічно правильної експлуатації устаткування та інших основних засобів і виконання графіків їх ремонтів.

Керуючий відділенням

з 10.2019 по 12.2021 (2 роки 2 місяці)
Контінентал Фармерз Груп, Львів (Сільське господарство, агробізнес)

-Здійснення загального управління процесами підрозділу;
-Участь у формуванні бюджету підрозділу;
-Забезпечення досягнення запланованих результатів на виробничому підрозділі;.
-Забезпечення здійснення первинного обліку та аналітики ключових показників підрозділу, контроль виконання бюджетних показників підрозділу.
-Планування та контроль виконання заходів з підвищення врожайності сільськогосподарських угідь, родючості ґрунтів.
-Контроль раціонального використання робочої сили, сільськогосподарської техніки, правильне застосування органічних та мінеральних добрив, пестицидів, регуляторів росту рослин.
-Контроль підготовку насіння і посадкового матеріалу.
-Управління персоналом підрозділу. Штатно-посадове розміщення працівників і розвиток ефективної високопрофесійної мотивованої команди, формування кадрового резерву.
-Контроль та розподіл виробничі завдання, здійснення поточну координацію роботи підпорядкованих працівників, відповідає за взаємозамінність працівників та належне виконання ними своїх обов’язків (дотримання виробничої та трудової дисципліни)

Заступник керуючого відділенням

з 04.2018 по 09.2019 (1 рік 5 місяців)
Контінентал Фармерз Груп, Львів (Сільське господарство, агробізнес)

Основні обов’язки:
-Організація повного циклу сільськогосподарських операцій (грунтообробні роботи, посів та посадка культур, внесення мінеральних добрив та ЗЗР, збір урожаю, ремонтні роботи, навантажувально-розвантажувальні роботи);
-Контроль дотримання регламентів під час обробітку ґрунту (глибина обробітку, відсутність огріхів, контури полів), догляд за посівами сільськогосподарських культур (температурні режими, швидкість вітру, норма виливу робочого розчину), забезпечення якісного виконання коротко- та довгострокових графіків запланованих польових робіт та дотримання встановлених стандартів компанії згідно робочих операцій;
-Забезпечення раціонального використання робочої сили і сільськогосподарської техніки: контроль та здійснення розподілу виробничих завдань між трактористами; забезпечення взаємозамінність працівників контроль за належним виконання ними своїх обов’язків (виробничої та трудової дисципліни); участь у складанні маршрутів і порядку пересування тракторів та іншої С/Г техніки для забезпечення безперебійного виробничого процесу.
-Проведення перевірки якості виконаних польових (сільськогосподарських та меліоративних) робіт трактористами, згідно попереднього плану.
-Організація процесу забезпечення бригади трактористів (в польових умовах) необхідними ТМЦ, сервісними роботами, координація доставки запчастин, палива, паливомастильних матеріалів необхідних для виконання планових робіт.
-Формування виробничих планів робіт, проведення поточних коригувань під час виробничої зміни

Бригадир на дільницях основного виробництва

з 03.2014 по 03.2018 (4 роки)
ТзОВ «Агро ЛВ Лімітед», Львів (Сільське господарство, агробізнес)

Контроль якості і своєчасність проведення сільськогосподарських робіт, використання техніки, якість продукції, що виробляється, затрати праці, здійснення координації роботи підпорядкованих працівників;
-Контроль використання мінеральних добрив, засобів захисту рослин та інших засобів для рослинництва та списання мінеральних добрив, ЗЗР в розрізі полів, культур та інше.

Освіта

ЛНАУ

Агроінженерія- агроном, Львів
Незакінчена вища, з 2017 по 2020 (3 роки)

Кам’янка-Бузьке ВПУ № 71

Організація і технологія ведення фермерського господарства, кваліфікація технолог-організатор фермерського господарства, Львів
Середня спеціальна, з 1999 по 2003 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Pan&Partners ефективний керівник -інструменти управління командою

2020

Pan&Partners – лідерство в управлінні командою та територією

2020

Розвиток менеджерських навичок. Мотивація та надання зворотнього зв’язку

2021

Знання і навички

MS Office GPS

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: