• PRO

Христина

Обліковець, керівник ресторану

Розглядає посади:
Обліковець, керівник ресторану, Офісний працівник, Флорист, Адміністратор, Адміністратор ресторану, Менеджер з фінансів, Помічник бухгалтера, Івент-адміністратор, Адміністратор готелю
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
39 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Обліковець

з 06.2025 по нині (2 місяці)
Green Vibe, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Обліковець

з 05.2024 по 02.2025 (9 місяців)
Шпацер і Валентина, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівник ресторану

з 02.2024 по 03.2024 (1 місяць)
Крамар ЛТД, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівник закладу харчування

з 09.2022 по 08.2023 (11 місяців)
Греніс Бейкері, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

оганізація та підтримка життєдіяльнсті закладу:
підбір, навчання, підтримка персоналу;
контроль якості видачі страв кухнею та належного сервісу в залі,
закупка усіх товарів та робота з постачальниками (прийом і внесення накладних у базу, створення нових позицій, складання договорів, звірка та здійснення оплат);
введення техкарт, калькуляцій,н/ф-фок;
прорахунок собівартості страв та встановлення цін;
допомога у щомісячному оновлені меню;
робота з компаніями доставки (ведення глово, болт...);
розробка і підтримка меню по qr коду;
розробка бенкетного меню, введення позицій і цін у базу, проведення бенкетів

Адміністратор

з 01.2022 по 03.2022 (2 місяці)
Кентавр, Рестарон, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

відкриття/закриття закладу/касової зміни;
розрахунок гостей;
розподіл офіціантів за зонами;
складання графіків робочих змін;
проведення співбесід/навчання персоналу;
замовлення/прийом товару

Адміністратор

з 09.2021 по нині (3 роки 11 місяців)
Паста Кафе, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

відкриття/закриття закладу, каси;
робота з персоналом (графіки, навчання, розподіл обов'язків);
підготовка та проведення бенкетів;
допомога в організації гастровечорів, кулінарних курсів, виїзних майстеркласів та бенкетів;
після початку війни запуск закладу з нуля;
робота на лінії роздачі волонтерської діяльності (логістика, видача порцій, допомога на кухні, робота з шведською лінією)

Адміністратор

з 10.2019 по 11.2021 (2 роки 1 місяць)
Кафе Arlette, Роялфуд, Червоноград (Готельно-ресторанний бізнес)

відкриття/закриття закладу/касової зміни;
розрахунок гостей;
розподіл офіціантів за зонами;
складання графіків робочих змін;
проведення співбесід/навчання персоналу;
замовлення/прийом товару;
організація та проведення бенкетів/весіль до 120чол. (складання меню, затвердження з замовником та кухнею, розрахунок, розробка посадки, вирішення будь-яких конфліктних ситуацій...)

Освіта

НУ Львівськаполітехніка

Економіки та менеджменту, Львів
Вища, з 2003 по 2008 (5 років)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: