Резюме від 1 квітня 2024 PRO

Руслан

Директор з продажу, 60 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Вінниця, Житомир, Київ, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Нач. відділу продажу

з 08.2023 по 02.2024 (6 місяців)
Асканія FMCG, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Аналіз території моніторинг цін, моніторинг компаній, аналіз конкурентів, аналіз ринку в розрізі сегментів, проведення переговорів з підключення клієнтів. - Стратегічне бізнес-планування розвиток території (плани продажів, бюджети). - Побудова ефективної системи управління продажами з урахуванням особливостей ринку і позицій конкурентів; - Розробка заходів по стимулюванню зростання продажів

Національний менеджер з розвитку (дистрибуція)

з 08.2022 по 08.2023 (1 рік)
ТМ "Doctor Benner", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Бюджетування підприємства, маркетинг, управління продажами, управління складською і транспортною логістикою, робота з дистрибуторами (Україна), управління складськими залишками, планування та виконання об'ємів продажу. Організація та контроль роботи торгових команд дистрибуторів, робота з ВІП – роздрібом та ін

Директор філії м. Київ

з 10.2021 по 06.2022 (8 місяців)
ТОВ Sokol, Київ (Енергетика)

Організація та контроль роботи філії.- Управління персоналом більше 50 чол. Підбір та навчання персоналу. Управління бюджетом витрат та доходів. Планування та виконання об'ємів продажу. Організація та контроль роботи торгових команд. -Проведення переговорів з ключовими клієнтами. - Контроль з цінової політики. - Управління прибутком та рентабельностю підприємства. - Контроль переміщення ТМЦ. - Організація та контроль логістичних процессів.

Комерційний директор

з 09.2016 по 10.2021 (5 років 1 місяць)
ТОВ Тропік, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

- Організація та контроль роботи філії (Комерційний відділ та відділ складської та транспортної логистики).- Управління персоналом більше 100 чол. Підбір та навчання персоналу. Управління бюджетом витрат та доходів. Планування та виконання об'ємів продажу. Організація та контроль роботи торгових команд. -Проведення переговорів з ключовими клієнтами. Пошук та підключення нових вітчизняних постачальників (виробників) продукції.- Контроль з цінової політики, та дебеторською заборгованістю.- Управління прибутком та рентабельностю підприємства. - Контроль переміщення ТМЦ. - Організація та контроль логістичних процессів. В період з 06.19 р. по 10.20 р.- працював на посаді директора філії ТОВ Тропік м. Рівне.

Регіональний директор

з 07.2014 по 07.2016 (2 роки)
S. Group, Дніпро, Київ (Харчова промисловість)

- Організація та відкриття 5 нових філій ( Київ - 2 філії, Біла Церква, Чернігів, Ніжин). Управління філіями: Чернигів, Житомир, Вінниця, Тульчин, Хмельницький, Київ, Біла Церква.
Функціональні обов'язки: -Керування командами продажників - Управління бюджетом доходів та розходів. - Організація роботи філій. - Перевірка та оцінка роботи підпорядкованних філій - Контроль логістичних процесів. -Контроль дотримання норм численності та обслуговування працівниками філій. - Управління персоналом. - Контроль та проведення роботи по підвищенню рентабельності філій. Планування, аналіз, проведення переговорів з ключовими партнерами. - Впровадження програми виходу на ринок нових брендів, розробка стратегій розвитку територій, розробка мотиваційних програм для торгових відділів та кінцевих споживачів. Корпорація «S.GROUP» (FMCG: ТМ Козацька слава, ТМ Snekkin, ТМ Semki, ТМ Мій Рибалка)

Комерційний директор

з 07.2013 по 07.2014 (1 рік)
Мілкіленд - Україна, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Аналіз території ( моніторинг цін, моніторинг компаній, аналіз конкурентів, аналіз
ринку в розрізі сегментів), проведення переговорів з підключення клієнтів. - Стратегічне бізнес-планування розвиток території (плани продажів, бюджети, маркетингові заходи). - Побудова ефективної системи управління продажами з урахуванням особливостей ринку і позицій конкурентів; - Розробка заходів по стимулюванню зростання продажів - Організація і контроль за роботою команди продажников, дистриб'юторів.

Регіональний директор

з 03.2011 по 07.2013 (2 роки 4 місяці)
S.I. Group, Дніпро (Харчова промисловість)

Управління філіями: Чернівці, Житомир, Вінниця, Тульчин, Хмельницький, Умань, Черкаси.
Функціональні обов'язки : - Управління бюджетом витрат і доходів. - Управління фінансовими потоками. - Організація роботи філії. - Перевірка і оцінка роботи філій - Контроль логістичних процесів. - Контроль дотримання норм чисельності і обслуговування співробітниками філії. - Управління персоналом. - Збільшення рентабельності філій. - Планування, аналіз, ведення переговорів, розробка програм виведення на ринок нових брендів, розробка стратегій розвитку територій, мотиваційних програм для торгових відділів, розрахунки рентабельності брендів, повна участь в усіх бізнес процесах підприємства. Корпорація "S.I.GROUP" (FMCG : ТМ Козацька розвага, ТМ Flint, ТМ Semki)

Директор філії

з 09.2008 по 02.2011 (2 роки 5 місяців)
S.I. Group, ЖИТОМИР (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Керівництво фінансово - економічною і господарською діяльністю.
- Організація і контроль роботи філії. - Управління персоналом більше 50человек. - Підбір і навчання персоналу. - Управління бюджетом витрат і доходів. - Планування і виконання об'ємів продажів. - Організація і контроль роботи торгових команд. - Проведення переговорів. - Проведення маркетингових заходів. - Ціноутворення. - Управління фінансовими потоками. - Управління прибутком і рентабельністю підприємства. - Контроль руху ТМЦ. - Організація і контроль логістичних процессів

Комерційний директор

з 06.2007 по 09.2008 (1 рік 3 місяці)
ТОВ Золотий Каравай, ЖИТОМИР (Харчова промисловість)

бюджетування підприємства, маркетинг, управління продажами, підбір і навчання кадрів, управління складською і транспортною логістикою, робота з постачальниками і виробниками, управління складськими залишками, робота з ВІП - роздрібом і т. д. :

Освіта

Європейський університет

Менеджер- економіст, ЖИТОМИР
Вища, з 2004 по 2008 (4 роки)

Новоград-Волинський машинобудівний технікум

Технік-механік, Новоград-Волинський
Незакінчена вища, з 1990 по 1994 (4 роки)

Знання і навички

MS Excel MS Word

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Мошковский Руслан Миколайович
Дата народження : 15 травня 1975
Регіон :Житомир, Київ

Телефон : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E - mail:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Директор регіональний, комерційний, по продажах, директор філії

Мета


Отримання бажаної посади в цікавій компанії, що розвивається.

Ключова інформація


Сильний і досвідчений менеджер з орієнтацією на отримання Компанією максимального прибутку;
Професіонал з великим практичним досвідом успішних продажів і взаємовідносин з клієнтами;
Наявність лідерських і управлінських навичок, що підтверджено успішним розвитком кар'єри менеджера;


Рекомендації
-готовий надати при потребі

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: