Резюме від 26 листопада 2023

Олена

Дизайнер-графік

Вік:
28 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ЛНУ Франка

Журналістики
Вища, з 2014 по 2024 (10 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Креативна Практика. Основи дизайну. Основи веб-дизайну.

2021. 5 місяців

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертифікат

Знання і навички

Adobe Photoshop Adobe Illustrator Figma Користувач ПК MS Office Google Організаторські здібності Написання статей, інтерв'ю, лонгрідів

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Російська — просунутий
  • Польська — середній

Додаткова інформація

Маю виняткову здатність знаходити спільну мову з будь-ким та налагоджувати контакти. Ну і організованість та ініціативність - моє кредо по життю, адже я не можу жити без постійного руху, але при цьому завжди намагаюсь дотримуватися графіку та рухатися за планом.

Якщо коротко поглянути на мій життєвий шлях, то легко можна знайти підтвердження, що все правда.

Найперше, це те, що я постійно навчаюсь. Вже понад 8 років я в журналістиці. Нині я аспірант факультету журналістики ЛНУ ім. І. Франка. Проходила практику у різних аспектах журналістики, та знайшла себе в друкованих та онлайн ЗМІ.

З 2016 року я стала головою профбюро факультету журналістики, що спонукало серйозно заглибитися в адміністративні та організаторські аспекти життя факультету.

Проте у будь-якій професії потрібен розвиток й рік тому я почала навчання у сфері графічний та веб-дизайн. Успішно закінчила курс від Креативної Практики “Графічний Дизайн. Композиція”, “Основи дизайну” та “Основи веб-дизайну”, курс від WayUp “Адаптивний дизайн” та “Основи Figma”, курс від GoIT “Мобільний дизайн”. Крім того освоїла всі можливості Figma, а також інструменти Adobe Photoshop та Adobe Illustrator. Постійно працюю над собою у сфері веб-дизайну та графічного дизайну. Вивчаю брендинг та створення ілюстрацій.

Творчість та креативність - основна моя якість. При цьому я люблю організовувати все навколо - від повсякденного побуту до великих проектів (одним із таких була міжнародна конференція із журналістики).

Моя особливість - пошук інформації. Якщо мені щось потрібно дізнатися, я знайду цю інформацію. Легко вчусь та постійно розвиваюся. З будь-якої іскорки можу розпалити вогнище, а це означає, що креатив та ідеї - це моє життя!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Графічний дизайнер
Львів

Дизайнер-графік
Львів

Графічний дизайнер
Львів, Дистанційно

Дизайнер-графік
Львів, Київ, Дистанційно

Графічний дизайнер
60000 грн, Львів

UI/UX-, графічний дизайнер
Львів

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: