Резюме від 23 квітня 2024 PRO

Наталия

Менеджер з продажу первинної нерухомості, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Sales manager

з 10.2023 по 04.2024 (6 місяців)
Red property real estate in Dubai, Київ (Нерухомість)

Презентація проєктів забудовника, супровід клієнтів на всіх етапах, консультації і порівняння ринків нерухомості України і ОАЕ, та інших привабливих для інвестування країн.

Sales agent

з 05.2017 по 01.2023 (5 років 8 місяців)
KDD Ukraine Developer, Київ (Нерухомість)

Агент з нерухомості

з 06.2014 по 05.2017 (2 роки 11 місяців)
АН Park Lane, Київ (Нерухомість)

Реклама, виявлення потреб клієнта, підбірка об'єктів, проведення переглядів, оцінка майна, ведення переговорів, супровід клієнта на всх етапах.

Освіта

ДонНТУ

Економіка підприємства, Донецьк
Вища, з 2007 по 2012 (5 років)

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Користувач Internet CRM Ведення CRM Комунікабельність Активний продаж Прямий продаж Неконфліктність Робота із запереченнями Здатність до навчання Продаж B2B Продаж нерухомості

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Вітаю, українці 🇺🇦
Мене звати Наталія Алексова і я продавець (менеджер, агент, продаван, консультант…)
Мені було 8, коли я почала продавати. Це був мед, справа моєї родини, де бабуся та дідусь були відомими на Донеччині пасічниками. Перший досвід довжиною в 11 років навчив мене відповідальності та відданості справі.
У 19 я захотіла незалежності і влаштувалася, будучи студенткою 3-го курсу економічного факультету ДонНТУ, в компанію Bayadera Group на посаду промоутера алкогольної продукції. Починала з маленького АТБ, через рік закінчила центральним Амстором. Ця робота навчила мене розповідати клієнтам про твій товар та його переваги, а не про недоліки конкурентів.
У 2011-му році переїхала до Києва, моя мрія здійснилася 🥰
На 2 роки влаштувалась помічником бухгалтера, компанія продавала промисловий інструмент (алмазний, абразивний, металорізальний, слюсарний, електро - після попереднього досвіду продавати інструмент не хотілося)
Потім був King - мережа гральних автоматів, де майже рік працювала адміністратором у залі. Морально складно бачити, як людина сама собі псує життя, а ти ніяк не можеш їй допомогти.
У 2014-му мені наснився продаж квартири без ремонту у новому будинку. Цей сон змінив моє життя.
Нерухомість це моя стихія.
Набиралася досвіду в АН Park Lane (3 роки досить великий термін, щоб розібратись у цій сфері, вивчити Київ як свої 5 пальців і зрозуміти, що відпочивати теж треба).
До забудовника KDD я прийшла усвідомлено у травні 2017. За ці 5 з половиною років проекти S1 на ВДНГ, S1 Terminal і S1 Obolon багато чому мене навчили: продаж квартир з повною комплектацією на етапі будівництва, ведення переговорів, продаж нерезидентам, переуступки, онлайн-продаж у період Covid-19, роздрібні та оптові продажі, апартаменти в готелі для отримання пасивного доходу, офіси.
Ця компанія змінила ринок нерухомості, і я щиро вдячна, що була причетна до цих змін.
Але настала війна, яка внесла зміни у всіх і все.
Хтось зупинився, хтось втік, а хтось живе життя тут і зараз і робить свою справу.
Я вдома, у своїй країні, у своєму улюбленому Києві та продовжую жити.
Якщо ми можемо бути один одному корисні, корисні Україні, поділяємо цінності та хочемо покращити життя, я готова до діалогу.
Слава Україні 💙💛
Слава Героям! 🙏🏻

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: