Резюме від 15 березня 2023

Віктор

Шеф-повар, технолог

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-пекарь, заготівельник

з 10.2021 по 01.2022 (3 місяці)
il Molino, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

рорзобка та введенния в меню чорних та білих, як на ц/з, так і на в/г муці хлібів... переважно на дріжжах (пуліш) з подальшою холодною ферментацією. дома маю свої власні закваски: левіто мадре, пшеничну 100% та житню 50% гідратації відповідно

Шеф-кондитер

з 05.2021 по 08.2021 (3 місяці)
Форшмак, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

розробка десертів середнього чеку, складання тех-карт. керував двома помічниками.

Кондитер

з 05.2020 по 04.2021 (11 місяців)
Dinners, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

доволі таки широко-розгалужене виробництво десерті... працював з заварним тістом, пісочним, дріжжовим-сдобним, слойкою, бісквітним, кексовим... різні види та текстури крему... ганаші, кулі...

Су-шеф

з 08.2019 по 02.2020 (6 місяців)
Passenger & Capo di Monti, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

на разі основним моїм був мучний процес та заготівки для гарячого, ходного, коднитерки. приймав та замовляв товар.
ліпи вареники, равіолі, тарталіні, ньокі формував сирники, листи для лазаньї.

Освіта

КНУ ім. Т.Шевченка Інститут журналістики

Тележурналістика, телерепортер, Київ
Вища, з 2002 по 2010 (8 років)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: