Резюме від 17 травня 2023 PRO

Ростислав

Юрисконсульт

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрисконсульт

з 10.2017 по 10.2021 (4 роки)
Державна архітектурна будівельна інспекція України, Львів (Контроль у сфері містобудівної діяльності)

Контроль у сфері містобудівної діяльності, зокрема за дотриманням замовниками, підприємствами що надають технічні умови щодо інженерного забезпечення об'єкта будівництва та архітекторами та іншими проєктувальниками, підрядниками, експертами, та відповідальними виконавцями робіт, власниками будівель. Представництво інтересів установи в судах. Контроль за дотриманням законодавства під час проведення перевірок та складання процесуальних документів.

Юрисконсульт та кадрова робота

з 11.2003 по 10.2017 (13 років 11 місяців)
Львівська міська рада (управління капітального будівництва), Львів (Капітальне будівництво, ремонт, реконструкція, реставрація,)

Працював в управлінні капітального будівництва Львівської міської у період з 2003 по 2017р.р. на посадах головного спеціаліста юридичного відділу, головного спеціаліста з кадрових питань, начальника юридичного відділу.
В обов'язки на вказаних посадах входило керівництво юридичного відділу, надання правової допомоги структурним підрозділам, участь у роботі по оформленню договорів та підготовка висновків проїх юридичну відповідність, складання позовних заяв, захист та представництвоінтересів установи у судах. Здійснював роботу їз заповненням трудових книжок, ведення табелю обліку робочого часу оформлення наказів на відпустку, прийом та звільнення з роботи.

Освіта

Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Презедентові України

Публічне управління та адміністрування, Львів
Вища, з 2017 по 2020 (3 роки)

Академія праці і соціальних відносин Федерації профспілок України

Публічне управління та адміністрування, Львів
Вища, з 2017 по 2020 (3 роки)

Академія праці і соціальних відносин Федерації профспілок України

Юридичний, Київ
Вища, з 1997 по 2002 (5 років)

Знання мов

Польська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: