Резюме від 27 квітня 2024 PRO

Володимир

Інженер систем охоронно-пожежної сигналізації

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Монтажник,електромонтер ОПС

з 01.2023 по нині (1 рік 4 місяці)
ТОВ Союз-Гарантія, Дніпро (Охорона, безпека, оборона)

Монтаж систем охоронної сигналізації, систем відеоспостереження, СКУД. Обслуговування систем охоронної сигналізації, систем відеоспостереження, СКУД. Прокладення ліній ВОЛЗ, розварка оптичних кабелів. Водій службового автомобіля Fiat DOBLO.

Електромонтер охоронно-пожежної сигналізації

з 01.2016 по 08.2022 (6 років 7 місяців)
Олександрівський міжрайонний відділ Управляння поліції охорони в Запорізькій області, Пологи (Охорона, безпека, оборона)

Обслуговування та встановлення: систем охоронно-пожежної сигналізації, систем аналогового та IP відеоспостореження, домофонів, систем контроля доступу. Організація віддаленого керування охоронними система. Віддалений доступ до систем відоспостереження. Обстеження об'єктів на предмет технічної укріпленості. Первинне обстеження об'єкта на предмет обладнання засобами охронної сигналізаці, системами відеоспостереження. Спілкування з дебіторами.

Електромонтер ОПС

з 12.2004 по 12.2015 (11 років)
Оріхівське міжрайонне відділення Управління поліції охорони в Запорізькій області, Пологи (Охорона, безпека, оборона)

Обслуговування та встановлення: систем охоронно-пожежної сигналізації, систем аналогового та IP відеоспостореження, домофонів, систем контроля доступу. Віддалений доступ до систем відоспостереження. Обстеження об'єктів на предмет технічної укріпленості. Первинне обстеження об'єкта на предмет обладнання засобами охронної сигналізаці, системами відеоспостереження. Спілкування з дебіторами.

Інженер ОПС (охоронно-пожежної сигналізації)

з 06.2001 по 12.2004 (3 роки 6 місяців)
Відділення Державної служби охорони при Пологівському РВ УМВС України в Запорізькій області, Пологи (Охорона, безпека, оборона)

Організаці роботи пункта централізованого спостереження (далі ПЦС). Контроль каналів зв'язку. Контроль за роботою електромонтерів з експлуатації та обслуговування засобів охоронного призначення. Обстеження об'єктів, що охороняються на предмет технічнох укріпленості. Обстеження об'єктів на предмет обладнання засобами сигналізації та системами відеоспостереження. Складання технічної документації на охороняємі об'єкти.

Начальник ПЦС (пункт централізованого спостереження)

з 06.1998 по 06.2001 (3 роки)
Управління Державної служби охорони при МВС України в Запорізькій області, Пологи (Охорона, безпека, оборона)

Організація та контроль роботи пункта централізовного спостереження (далі - ПЦС). Контроль за прийняттям об'єктів всіх форм власності під охорону. Контроль дебіторської заборгованості. Маркетинг. Організація та контроль несення служби нарядами груп затримання. Організація та контроль роботи інженерних та технічних працівників ПЦС. Організація та контроль роботи електромонтерів.

Освіта

Вінницьке вище професійне училише професійної підготовки працівників Головного управління охорони при МВС України

Черговий ПЦО, Вінниця
Середня спеціальна, з 1998 по 1998 (менш ніж 1 рік)

Первинна підготовка атестованих співробітників Державної служби охорони

Запорізький коледж радіоелектроніки

Радіоапаратобудування, радіотехнік, Запоріжжя
Середня спеціальна, з 1988 по 1992 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Запорізький завод "Радіоприлад", монтажник РЕА та приладів ІІ-й розряд

1991р., 2 місяці

Manual QA Engineer, GoIT

Листопад 2023р. - Березень 2024р.
Сертифікат

Знання і навички

Windows MS Excel MS Word Налаштування програмного забезпечення Водійські права кат. B Ремонт радіоапаратури

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Відповідальне ставлення до своїх обов'язків. Жоден охороняємий об'єкт не був залишений без охорони з моєї вини. В зв'язку з віддаленістю від центрального офіса, самостійно займався вивченням та активним впровадженням сучасних систем охорони (Оріон NOVA, Ajax) та відeоспостереження (Hikvision, Dahua). Досвід роботи з приладами охорони ІнтТел, Інтеграл, Дунай. Проводив обстеження об'єктів на предмет технічної укріпленності згідно вимог ГСТУ.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: