Резюме від 27 квітня 2023 Файл

Роман

Кошторисник (технагляд)

Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Закалюжний Роман Іванович

Домашня адреса:
Телефон:
e-mail:
Дата і місце народження:

Сімейний стан:
56079, м. Львів, пр. Ч. Калини, 50/97 моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
02.05.1982 року с. Суходіл Перемиш. р-н Львівської обл..
одружений
Освіта:
§У 2000 році закінчив Суходільську середню школу
§2004 закінчив навчання в Львівському техніко-еконумічному коледжі за спеціальністю „Експлуатація будівель і споруд”.
§У 2007 році закінчив навчання в Київському національному університеті архітектури і будівництва за спеціальністю «Цивільне та промислове будівництво»
Трудова діяльність:
§У 2001-2004 рр., майстер по експлуатації в ЛКП «Житловик-С»
(Організація роботи з технічного обслуговування житлових будинків,обслуговування внутрішніх електромереж, систем водопостачання та водовідведення, систем центрального опалення. Постійна робота з контролюючими органами, проведення нарад, особистий прийом мешканців)
§У 2004-2008рр., виконроб ЗАТ ПБО «Львівміськбуд».
(Організація виконання місячного плану і якість виконуваних будівельних робіт, виконання правил техніки безпеки і охорони праці, правильне витрачення фонду заробітної плати, правильне витрачання будівельних матеріалів, інструменту, і їх збереження. Контроль ходу виконання планів будівництва , )
§У 2008-2012рр., начальник будівельної дільниці ЗАТ ПБО «Львівміськбуд».
(Здійснював керівництво виробничо-господарською діяльністю дільниці. Забезпечував виконання виробничих завдань відповідно до графіків і проектів виконання робіт, введення об’єктів у дію в строки, встановлені контрактом. Організовував виконання робіт на об’єктах, що будуються та реконструюються, згідно з проектною та технологічною документацією, будівельними нормами та правилами, контролював діяльність субпідрядних організацій. Брав участь у прийманні робіт від субпідрядних організацій, забезпечував підготовку та своєчасне подання оперативної звітності, замовлень на машини, механізми, транспорт, матеріали, конструкції, деталі, інструмент, інвентар, спецодяг, індивідуальні засоби захисту тощо. Узгоджував наряди на виконані роботи, оформлення виконання будівельно-монтажних робіт, складав відповідні акти. )
§У 2012р – 2013 рр., директор з будівництва ДП МОУ «Західвійськбуд»
(Забезпечував проведення торгів, тендерів, укладання з будівельними та проектними організаціями відповідних договорів. Разом з підрядними організаціями організовував роботу щодо погодження цін на будівництво об'єктів відповідно до діючих нормативних документів. Здійснював контроль за виконанням договірних зобов'язань, своєчасним уведенням в експлуатацію об'єктів, за витрачанням коштів. Проводив роботу щодо створення безпечних умов праці.)
§ З 2014р – 2016р. головний інженер ТзОВ «Галицька магістраль»
( Контролював діяльність субпідрядних організацій. Брав участь у прийманні робіт від субпідрядних організацій, забезпечував підготовку та своєчасне подання оперативної звітності, замовлень на машини, механізми, транспорт, матеріали, конструкції, деталі, інструмент, інвентар. Узгоджував наряди на виконані роботи, оформлення виконання будівельно-монтажних робіт, складав відповідні акти. )
§ З 2017р – 2022 р. Інженер з технічного нагляду .
(Здійснював технічний нагляд за будівництвом в державних та в приватних організаціях)
Особисті якості:
§ Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичливий, комунікабельний, вмію аналізувати та логічно мислити. Шкідливих звичок не маю ,швидко вчуся.
Додаткові відомості:
§ Сертифікат технічного нагляду СС1. CC2.
§Вільний користувач кошторисної програми АВК-5,
§Водійські права категорія - «В»
§Володію російською мовою. Рідна мова – українська.
§Практичний досвід роботи з комп’ютером Office Word, Exel,,Internet .

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: