Резюме від 30 червня 2023 PRO

Кирилл

Инженер-электрик

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер з обслуговування, налагодження і встанвлення систем автоматичного управління промисловим обладнанням для друку

з 11.2012 по 12.2013 (1 рік 1 місяць)
ПП "ПромІнжТехСервіс", Черкаси (виробництво паперової продукції для різних брендів)

(обслуговування обладнання компанії MM Packaging. Обов’язки: обслуговування і ремонт силового і освітлювального електрообладнання (компресори, системи вентиляції, обігріву), монтаж електрообладнання, зварювання конструкцій. Вмикання, вимикання, перемикання електрообладнання. Встановлення і налаштування систем контролю вологості і температури в цеху ПІД регулятори температури і вологості. (4.03.13-31.12.13 виконував ті ж обов'язки на 0.5 ставки).

Електромонтер з випробувань і вимірювань

з 06.2011 по 04.2012 (10 місяців)
КП "Черкасиводоканал", Черкаси (обслуговування систем водовідведення та водопостачання міста)

Виконував роботи по монтажу, ремонту, обслуговуванню низьковольтного і високовольтного електрообладнання (силові двигуни насосів та трансформатори ТП-й підприємства). Встановлення частотних перетворювачів для керування силовими агрегатами насосного обладнання підприємства. Їх обслуговування і налаштування. Високовольтні випробування і вимірювання ізоляції і засобів захисту. Зварювання контурів заземлення.

Учень електромонтера

з 09.2006 по 11.2006 (2 місяці)
«Фотоприлад», Черкаси (виробництво військових прицілів)

переддипломна практика

Освіта

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Енергетики і автоматики, Київ
Вища, з 2006 по 2009 (3 роки 3 місяці)

2008-2010 – Національний університет біоресурсів і природокористування України за спеціальністю «Енергетика сільськогосподарського виробництва» з наданням фаху інженер-дослідник.
2006-2008 – Національний аграрний університет за спеціальністю «Електрифікація та автоматизація сільськогосподарського виробництва» з наданням фаху інженер-енергетик.
2002-2006 – Черкаський політехнічний технікум за спеціальністю «Електрифікація та автоматизація сільськогосподарського виробництва» з наданням фаху технік-електрик.

Знання і навички

AutoCAD CorelDRAW Графічні редактори КОМПАС SolidWorks Autodesk 3ds Max Графические редакторы Малювання Графічний дизайн Работа с компьютерами Рисование TIG 141 aluminium TIG 141 stainless steel MAG 135 MMA111 stainless steel MMA111 carbon steel MAG 136 MIG 131 TIG WELDING MIG WELDING

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Польська — просунутий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Вважаю себе працелюбною і цілеспрямованою особистістю. Подобоється працювати в команді с професіоналами своєї справи. Прагну професійного і особистісного розвитку.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: