Резюме від 16 лютого 2024 PRO

Ірина

Бухгалтер, обліковець, менеджер, товарознавець

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Партнер-наставник

з 05.2017 по нині (7 років)
ДП «Ейвон Косметікс Юкрейн», співпрацюю як ФОП Романяк І.М., Дистанційно (Компанія з продажу косметики, мережевий маркетинг)

Пошук та залучення в компанію представників для продажу продукції компанії; постійна підтримка представників; інформування та роз'яснення по поточних акціях, умовах співпраці; допомога з оформленням замовлень, оформлення замовлень.

Менеджер на автомобільному транспорті

з 05.2011 по 05.2018 (7 років)
Транс-Сервіс-1, с.Басівка, Львів (Вантажні перевезення по Україні та закордоном)

Звітування водіїв, які здійснюють вантажні перевезення; облік та звірка витрат здійснених при виконанні рейсів; взаєморозрахунки з підзвітними особами; нарахування зарплати водіям; розрахунок витрат пального згідно затверджених норм витрат палива.

Бухгалтер

з 05.2007 по 04.2010 (2 роки 11 місяців)
ТзОВ «ЛК Юкрейн Груп»., Львів (Сільськогосподарська діяльність)

облік нарахування зарплати та пов’язаних з нею обов’язкових платежів та зборів ( по основному підприємству і 14 структурних підрозділах, до 800 чол.); облік виплати зарплати; формування звітності до податкової інспекції, фондів соціального страхування та органів статистики; робота з контролюючими органами в частині обліку зарплати.

Головний бухгалтер.

з 12.2006 по 04.2007 (4 місяці)
ПП «Лендком Юкрейн», Львів (Сільськогосподарська діяльність)

облік банківських та касових операцій, робота в системі клієнт-банк; облік операцій з постачальниками; формування звітності в податкову інспекцію, статистику та фонди соціального страхування; облік розрахунків по зарплаті; облік ТМЦ і ОЗ; робота з контролюючими органами.

Бухгалтер

з 02.2006 по 12.2006 (10 місяців)
ТзОВ «ЮНАМ-сервіс», Львів (Реалізація та повірка промислових газових лічильників)

облік банківських операцій, робота в системі клієнт-банк; облік операцій з постачальниками (перевірка правильності оформлення документів, внесення в 1С); облік операцій з покупцями (виписка актів, накладних, податкових накладних)

Головний спеціаліст відділу обліку надходження доходів

з 06.2002 по 01.2004 (1 рік 7 місяців)
Управління Пенсійного фонду України в Личаківському районі м.Львова, Львів (Державні організації)

приймання, реєстрація, камеральна перевірка та рознесення даних в електронну базу звітності місячних розрахунків зобов’язань платників по сплаті збору на обов’язкове державне пенсійне страхування та розрахункових відомостей про нарахування та перерахування страхових внесків до ФДСС на випадок безробіття; ведення особових рахунків платників та контроль за повнотою та своєчасністю сплати ними платежів; здійснення щорічної звірки розрахунків усіх платників за всіма видами платежів.

Освіта

Тернопільська академія народного господарства

Фінанси
Вища, з 1997 по 2002 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

“Бухгалтерський облік” пакету 1С:Підприємство 7.7.

1 місяць

Знання і навички

MS Excel MS Word Електронний кабінет платника податків Користувач ПК Користувач Internet Клієнт-Банк 1С:Підприємство Windows Вчасно

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вище середнього
  • Англійська — початковий

Інвалідність

Третя група.
Протипоказана важка фізина праця.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: