Резюме від 7 березня 2024

Александр

Технолог поліграфічного виробництва, менеджер з продажу поліграфічної продукції, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з продажу поліграфічної продукції

з 07.2023 по 02.2024 (7 місяців)
.BRAND, Київ (Видавництво, поліграфія)

Прорахунок замовлення, зустріч клієнтів в офісі, ведення переговорів з клієнтами, консультування клієнтів, активний пошук нових клієнтів, участь в тендерах, виїзди на зустрічі, ведення документації стосовно замовлення, контроль якості на всіх етапах виробництва.

Технолог полиграфического производства

з 07.2018 по 05.2023 (4 роки 10 місяців)
Типография Вольф, Київ (Видавництво, поліграфія)

Прорахунок заявок, заведення замовлень, співпраця з репро-інженерами для вирішення сумнівних питань щодо представленого макета клієнтом, чітко доводити до клієнтів які правки в макеті потрібно зробити щоб результат був неперевершений, проведення замовлення по всім етапам виробництва та їх контроль, зустрічі з клієнтами для ознайомлення з виробництвом, супровід клієнтів на тому чи іншому етапі (якщо клієнт просив щоб те або інше робили за його присутності), консультування клієнтів щодо обраних матеріалів для продукції, вирішення спірних питань на виробництві! Завдяки сумлінній праці та вибагливості щодо контролю якості, за весь час роботи мав самий нижчий показник браку продукції.

Руководитель отдела сборочного цеха готовой продукции

з 01.2017 по 06.2018 (1 рік 5 місяців)
CoverBox, Днепр (Видавництво, поліграфія)

Руководство отделом сборки готовой продукции. Контроль прохождения всех цепочек производства возложенные на данный отдел, работа с клиентами на выходе продукции, разработка чертежей для индивидуальной упаковки(коробки) клиентов, контроль своевременной поставки необходимых материалов для работы, поддержка коллектива в моральном и психологическом аспектах, мотивация моих ребят, создание уютной рабочей обстановки.Из достижений, внедренная мною система оптимизации некоторых процессов, позволила на выходе иметь меньше брака по продукции, а также повышение уровня производительности отдела на 15-20%.
Я очень любил свой коллектив, устраивал им разные утешительные и развлекательные уикенды! Мы были настоящей дружной семьей!)

Освіта

НМетАУ

Електротехніка, системи автоматизації, Дніпро
Вища, з 2007 по 2012 (5 років)

Знання і навички

Вільно володію ПК MS Excel Висока працездатність Уміння швидко засвоювати нову інформацію Комунікабельність Організаторські здібності Adobe illustrated початківець Без шкідливих звичок Пунктуальність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Сім‘янин, люблю домашню атмосферу, батько двох дітей, захоплююсь грою в більярд, дуже чуйний, готовий прийти на допомогу, люблю спілкуватися з людьми, заводити нові знайомства, дуже вперта людина щодо засвоєння нових знань, відповідальний, пунктуальний, життєрадісний!))

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: