Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Станіслав

Керуючий рестораном, кафе

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник ресторану - кондитерської

з 11.2022 по 01.2024 (1 рік 2 місяці)
Sant Restobar, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

- Створення та запуск проєкту разом з засновницею.
- Приймав безпосередню участь у розробці концепції та дизайну.
- Займався впровадженням та налагодженням усіх систем та
програм для забезпечення обліку, аналітики та контролю.
- Підбирав персонал та впроваджував мотиваційні системи.
- Робота з меню та технологічними картами, робота над
складовими та собівартістю позицій у меню.
- Створював та впроваджував бізнес-процеси та стандарти
компанії. Контролював їх виконання.
- Контролював роботу усіх підрозділів ресторану.
- Виконував обовʼязки менеджера з закупівлі та HR менеджера.
- Взаємодіяв з контролюючими органами та комунальними
підприємствами.
- Забезпечував безперебійну роботу закладу.
- Контролював фінансовий відділ та показники ресторану.
- Частково займався обовʼязками менеджера з маркетингу та
продажів.

Заступник керівника кафе

з 04.2022 по 10.2022 (6 місяців)
Park Willow, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

- Займався підбором та мотивацією персоналу. .
- Контролював виконання стандартів компанії та надання високої
якості сервісу.
- Контролював роботу усіх підрозділів ресторану.
- Взаємодіяв з постачальниками, планував бюджети.
- Забезпечував безперебійну роботу закладу.
- Займався вирішенням конфліктів.
- Співпрацював з контролюючими органами.

Керівник, засновник

з 06.2021 по 02.2022 (8 місяців)
Pepperoni pizza bar, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

- Створив та запустив власний проєкт з доставки піци.
- Займався розробкою концепції та дизайну, підбором
персоналу, складанням меню та технологічних карт.
- Контролював роботу усіх підрозділів піцерії та фінансовий
облік.
- Взаємодіяв з контролюючими органами та комунальними
підприємствами.

Керівник кафе

з 09.2020 по 04.2021 (7 місяців)
I Feel city cafe (I Feel Group), Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

- Керував перезапуском об'єкта після локдауну, включаючи
капітальний ремонт, зміну концепції та меню, підбір персоналу.
- Вивів ресторан на докарантинні показники прибутку, кількості
гостей, якості страв та обслуговування в перші три місяці.
- Збільшив валовий прибуток на 40% протягом 6 місяців після
перезапуску.

Керівник кафе

з 09.2018 по 08.2019 (11 місяців)
I Feel city cafe (I Feel Group), Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

- Скоротив плинність кадрів до 20% шляхом мотиваційних програм та регулярних атестацій.
- Створив дружню та доброзичливу атмосферу для працівників і гостей.
- Організовував та проводив навчання для підвищення кваліфікації працівників.
- Підвищив рівень лояльності та зацікавленості гостей на 10%.
- Збільшив рейтинг позитивних відгуків з 4 до 4,7 бала.
- Зменшив операційні витрати на 7% шляхом перегляду та перерозподілу бюджетів.
- Підвищив рентабельність меню на 5% внаслідок моніторингу цін вхідної та вихідної продукції, виправлення помилок у КК та регулювання товарного портфеля.
- Збільшив валовий прибуток на 15% та чистий прибуток на 35% внаслідок організації й контролю
усіх підрозділів кафе, дотримання планів та бюджетів, управління командою

Керівник кафе

з 03.2018 по 03.2020 (2 роки)
Campania pizza & pasta (I Feel Group), Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

- Скоротив плинність кадрів до 10% шляхом впровадження
мотиваційних програм та і створення дружньої та
доброзичливої атмосфери для працівників і гостей.
- Організовував і проводив навчання та регулярні атестації для
підвищення кваліфікації працівників.
- Брав участь у розробці, впровадженні та аналізі результатів
маркетингових заходів.
- Підвищив рівень лояльності та зацікавленості гостей на 30%.
- Збільшив рейтинг позитивних відгуків з 4 до 4,7 бала в Google
- Зменшив операційні витрати на 14% шляхом перегляду та
перерозподілу бюджетів.
- Підвищив рентабельність меню на 9% завдяки моніторингу цін
вхідної та вихідної продукції, виправлення помилок у КК та
регулювання товарного портфеля.
- Збільшив валовий прибуток на 35% та чистий прибуток на 600%
внаслідок організації і контролю усіх підрозділів кафе,
дотримання планів та бюджетів, управління командою.

Адміністратор кафе

з 11.2016 по 12.2017 (1 рік 1 місяць)
Кафе "Компот" (Корпорація "Реста"), Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор-бармен

з 05.2015 по 11.2016 (1 рік 6 місяців)
Кафе "Sherlokh", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 10.2014 по 04.2015 (6 місяців)
Irish Pub, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор-бармен

з 11.2013 по 06.2014 (7 місяців)
Кафе "Jeronimo, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 05.2013 по 10.2013 (5 місяців)
Ресторан "A-Tavola, Ялта (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 06.2012 по 03.2013 (9 місяців)
Ресторан "Bigoli" (La Famiglia), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен, адміністратор

з 01.2011 по 04.2012 (1 рік 3 місяці)
Кафе "Панні Піца", Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Криворізький національний університет

Електротехніка, Кривий Ріг
Незакінчена вища, з 2011 по 2013 (2 роки)

Криворізький політехнічний технікум

Електротехніка, Кривий Ріг
Середня спеціальна, з 2007 по 2011 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Тренінг "Команда мечты"

2018. 1 день

Тренінг "Організація та управління рестораном"

2019. 2 дні

Тренінг "Мотивація персоналу та збільшення прибутку закладу"

2019, 2 дні

Тренінг "Структура компанії і як вона впливає на розвиток бізнесу"

2020, 3 дні

Знання і навички

MS Office R-Keeper Iiko Poster Choice Розробка та запуск проєкту Одночасне ведення двох об'єктів Модернізація концепції та структури компанії Розробка та впровадження бізнес-процесів Створення ефективної та замотивованої команди Створення затишної та доброзичливої атмосфери Створення WOW-сервісу

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: