Станіслав
Керуючий рестораном, кафе
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 32 роки
- Місто:
- Одеса
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/9069051
Досвід роботи
Керівник ресторану - кондитерської
з 11.2022 по 01.2024
(1 рік 2 місяці)
Sant Restobar, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
- Створення та запуск проєкту разом з засновницею.
- Приймав безпосередню участь у розробці концепції та дизайну.
- Займався впровадженням та налагодженням усіх систем та
програм для забезпечення обліку, аналітики та контролю.
- Підбирав персонал та впроваджував мотиваційні системи.
- Робота з меню та технологічними картами, робота над
складовими та собівартістю позицій у меню.
- Створював та впроваджував бізнес-процеси та стандарти
компанії. Контролював їх виконання.
- Контролював роботу усіх підрозділів ресторану.
- Виконував обовʼязки менеджера з закупівлі та HR менеджера.
- Взаємодіяв з контролюючими органами та комунальними
підприємствами.
- Забезпечував безперебійну роботу закладу.
- Контролював фінансовий відділ та показники ресторану.
- Частково займався обовʼязками менеджера з маркетингу та
продажів.
Заступник керівника кафе
з 04.2022 по 10.2022
(6 місяців)
Park Willow, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)
- Займався підбором та мотивацією персоналу. .
- Контролював виконання стандартів компанії та надання високої
якості сервісу.
- Контролював роботу усіх підрозділів ресторану.
- Взаємодіяв з постачальниками, планував бюджети.
- Забезпечував безперебійну роботу закладу.
- Займався вирішенням конфліктів.
- Співпрацював з контролюючими органами.
Керівник, засновник
з 06.2021 по 02.2022
(8 місяців)
Pepperoni pizza bar, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)
- Створив та запустив власний проєкт з доставки піци.
- Займався розробкою концепції та дизайну, підбором
персоналу, складанням меню та технологічних карт.
- Контролював роботу усіх підрозділів піцерії та фінансовий
облік.
- Взаємодіяв з контролюючими органами та комунальними
підприємствами.
Керівник кафе
з 09.2020 по 04.2021
(7 місяців)
I Feel city cafe (I Feel Group), Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
- Керував перезапуском об'єкта після локдауну, включаючи
капітальний ремонт, зміну концепції та меню, підбір персоналу.
- Вивів ресторан на докарантинні показники прибутку, кількості
гостей, якості страв та обслуговування в перші три місяці.
- Збільшив валовий прибуток на 40% протягом 6 місяців після
перезапуску.
Керівник кафе
з 09.2018 по 08.2019
(11 місяців)
I Feel city cafe (I Feel Group), Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)
- Скоротив плинність кадрів до 20% шляхом мотиваційних програм та регулярних атестацій.
- Створив дружню та доброзичливу атмосферу для працівників і гостей.
- Організовував та проводив навчання для підвищення кваліфікації працівників.
- Підвищив рівень лояльності та зацікавленості гостей на 10%.
- Збільшив рейтинг позитивних відгуків з 4 до 4,7 бала.
- Зменшив операційні витрати на 7% шляхом перегляду та перерозподілу бюджетів.
- Підвищив рентабельність меню на 5% внаслідок моніторингу цін вхідної та вихідної продукції, виправлення помилок у КК та регулювання товарного портфеля.
- Збільшив валовий прибуток на 15% та чистий прибуток на 35% внаслідок організації й контролю
усіх підрозділів кафе, дотримання планів та бюджетів, управління командою
Керівник кафе
з 03.2018 по 03.2020
(2 роки)
Campania pizza & pasta (I Feel Group), Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)
- Скоротив плинність кадрів до 10% шляхом впровадження
мотиваційних програм та і створення дружньої та
доброзичливої атмосфери для працівників і гостей.
- Організовував і проводив навчання та регулярні атестації для
підвищення кваліфікації працівників.
- Брав участь у розробці, впровадженні та аналізі результатів
маркетингових заходів.
- Підвищив рівень лояльності та зацікавленості гостей на 30%.
- Збільшив рейтинг позитивних відгуків з 4 до 4,7 бала в Google
- Зменшив операційні витрати на 14% шляхом перегляду та
перерозподілу бюджетів.
- Підвищив рентабельність меню на 9% завдяки моніторингу цін
вхідної та вихідної продукції, виправлення помилок у КК та
регулювання товарного портфеля.
- Збільшив валовий прибуток на 35% та чистий прибуток на 600%
внаслідок організації і контролю усіх підрозділів кафе,
дотримання планів та бюджетів, управління командою.
Адміністратор кафе
з 11.2016 по 12.2017
(1 рік 1 місяць)
Кафе "Компот" (Корпорація "Реста"), Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Адміністратор-бармен
з 05.2015 по 11.2016
(1 рік 6 місяців)
Кафе "Sherlokh", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант
з 10.2014 по 04.2015
(6 місяців)
Irish Pub, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Адміністратор-бармен
з 11.2013 по 06.2014
(7 місяців)
Кафе "Jeronimo, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант
з 05.2013 по 10.2013
(5 місяців)
Ресторан "A-Tavola, Ялта (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант
з 06.2012 по 03.2013
(9 місяців)
Ресторан "Bigoli" (La Famiglia), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бармен, адміністратор
з 01.2011 по 04.2012
(1 рік 3 місяці)
Кафе "Панні Піца", Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Криворізький національний університет
Електротехніка, Кривий Ріг
Незакінчена вища, з 2011 по 2013 (2 роки)
Криворізький політехнічний технікум
Електротехніка, Кривий Ріг
Середня спеціальна, з 2007 по 2011 (4 роки)
Додаткова освіта та сертифікати
Тренінг "Команда мечты"
2018. 1 день
Тренінг "Організація та управління рестораном"
2019. 2 дні
Тренінг "Мотивація персоналу та збільшення прибутку закладу"
2019, 2 дні
Тренінг "Структура компанії і як вона впливає на розвиток бізнесу"
2020, 3 дні
Знання і навички
Знання мов
- Українська — вільно
- Російська — вільно
Інші резюме цього кандидата
Одеса
МАРЧЕНКО СТАНІСЛАВ КЕРІВНИК РЕСТОРАНУ ПРО МЕНЕ Цілеспрямований та відповідальний керівник з 13 річним досвідом роботи у сфері ресторанного бізнесу, з них 6 років на керівних посадах. Наразі шукаю роботу...
Схожі кандидати
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Одеса, Київ
,
ще 2 міста
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Одеса, Дніпро
,
ще 8 міст
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Одеса, Вінниця
,
ще 8 міст
Руководитель отдела снабжения, директор, заместитель директора, начальник
45000 грн, Одеса
Керуючий рестораном, баром, бар-менеджер
Одеса, Київ, Львів
Директор, зам. директора, керівник відділу, менеджер
Одеса, Київ, Львів