Резюме від 30 квітня 2024 Файл

Станіслав

Керуючий рестораном

Вік:
32 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

МАРЧЕНКО
СТАНІСЛАВ
КЕРІВНИК РЕСТОРАНУ
ПРО МЕНЕ
Цілеспрямований та відповідальний керівник з 13 річним досвідом
роботи у сфері ресторанного бізнесу, з них 6 років на керівних посадах.
Наразі шукаю роботу керівником або адміністратором ресторану з
перспективою кар‘єрного росту.
КОНТАКТИ ДОСВІД РОБОТИ
Керівник ресторану - кондитерської
ТЕЛЕФОН Sant Restobar м. Одеса
Листопад 2022 - Січень 2024
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Створення та запуск проєкту разом з засновницею.
EMAIL Приймав безпосередню участь у розробці концепції та дизайну.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Займався впровадженням та налагодженням усіх систем та
програм для забезпечення обліку, аналітики та контролю.
НАВИЧКИ Підбирав персонал та впроваджував мотиваційні системи.
Робота з меню та технологічними картами, робота над
Впевнений користувач MS Office, складовими та собівартістю позицій у меню.
1С, R-Keeper, Iiko, Poster, Choice. Створював та впроваджував бізнес-процеси та стандарти

Розробка та запуск проєкту компанії. Контролював їх виконання.
Контролював роботу усіх підрозділів ресторану.
Одночасне ведення двох об'єктів
Виконував обовʼязки менеджера з закупівлі та HR менеджера.
Модернізація концепції та
Взаємодіяв з контролюючими органами та комунальними
структури компанії
підприємствами.
Розробка та впровадження Забезпечував безперебійну роботу закладу.
бізнес-процесів Контролював фінансовий відділ та показники ресторану.
Спільна розробка та реалізація Частково займався обовʼязками менеджера з маркетингу та
стратегії розвитку з продажів.
дотриманням регламенту та Заступник керуючого
показників Park Willow м. Кривий Ріг
Створення ефективної та Квітень 2022 - Жовтень 2022

замотивованої команди Займався підбором та мотивацією персоналу. .
Контролював виконання стандартів компанії та надання високої
Створення затишної та
якості сервісу.
доброзичливої атмосфери
Контролював роботу усіх підрозділів ресторану.
Створення WOW-сервісу
Взаємодіяв з постачальниками, планував бюджети.
Забезпечував безперебійну роботу закладу.
ХОБІ Займався вирішенням конфліктів.

Дизайн приміщень та меблів Співпрацював з контролюючими органами.

Керівник, засновник
ОСВІТА Pepperoni pizza bar м. Кривий Ріг
Червень 2021 - Лютий 2022
Криворізький національний Створив та запустив власний проєкт з доставки піци.
університет Займався розробкою концепції та дизайну, підбором
Електромеханіка персоналу, складанням меню та технологічних карт.
Контролював роботу усіх підрозділів піцерії та фінансовий
Криворізький політехнічний
облік.
технікум
Взаємодіяв з контролюючими органами та комунальними
Електромеханіка підприємствами.
ДОСВІД РОБОТИ
Керівник кафе
I Feel city cafe (I Feel Group) м. Дніпро
Вересень 2020 - Квітень 2021

Керував перезапуском об'єкта після локдауну, включаючи капітальний ремонт, зміну концепції та
меню, підбір персоналу.
Вивів ресторан на докарантинні показники прибутку, кількості гостей, якості страв та
обслуговування в перші три місяці.
. Збільшив валовий прибуток на 40% протягом 6 місяців після перезапуску.
Керівник кафе
Campania pizza & pasta (I Feel Group) м. Кривий Ріг
Березень 2018 - Березень 2020
Скоротив плинність кадрів (до 10% на рік) шляхом впровадження мотиваційних програм та
створення дружньої та доброзичливої атмосфери для працівників і гостей.
Організовував і проводив навчання та регулярні атестації для підвищення кваліфікації
працівників.
Брав участь у розробці, впровадженні та аналізі результатів маркетингових заходів.
Підвищив рівень лояльності та зацікавленості гостей на 30%.
Збільшив рейтинг позитивних відгуків з 4 до 4,7 бала в Google
Зменшив операційні витрати на 14% шляхом перегляду та перерозподілу бюджетів.
Підвищив рентабельність меню на 9% завдяки моніторингу цін вхідної та вихідної продукції,
виправлення помилок у КК та регулювання товарного портфеля.
Збільшив валовий прибуток на 35% та чистий прибуток на 600% внаслідок організації і контролю
усіх підрозділів кафе, дотримання планів та бюджетів, управління командою.
Керівник кафе
I Feel city cafe (I Feel Group) м.Кривий Ріг
Вересень 2018 - Серпень 2019
Створив дружню та доброзичливу атмосферу для працівників і гостей.
Організовував та проводив навчання для підвищення кваліфікації працівників.
Підвищив рівень лояльності та зацікавленості гостей на 10%.
Зменшив операційні витрати на 7% шляхом перегляду та перерозподілу бюджетів.
Підвищив рентабельність меню на 5% внаслідок моніторингу цін вхідної та вихідної продукції,
виправлення помилок у КК та регулювання товарного портфеля.
Збільшив валовий прибуток на 15% та чистий прибуток на 35% внаслідок організації й контролю
усіх підрозділів кафе, дотримання планів та бюджетів, управління командою

Адміністратор
Кафе "Компот" (Корпорація "Реста") м. Одеса. Листопад 2016 - Грудень 2017
Адміністратор-бармен
Кафе "Sherlokh" м. Одеса. Травень 2015 - Листопад 2016
Офіціант
Irish Pub м. Одеса. Жовтень 2014 - Квітень 2015
Адміністратор-бармен
Кафе "Jeronimo" м. Кривий Ріг. Листопад 2013 - Червень 2014
Офіціант
Ресторан "A-Tavola" м. Ялта. Травень 2013 - Жовтень 2013

Офіціант
Ресторан "Bigoli" (La Famiglia) м. Київ. Червень 2012 - Березень 2013
Бармен, Адміністратор
Кафе “Панні Піца” м. Кривий Ріг. Січень 2011 - Квітень 2012

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: