Резюме від 24 квітня 2023 Файл

Мирослава

Історик, юрист, письменник

Вік:
22 роки
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Черепанова Мирослава Ростиславівна, 13.07.2001 року народження.
Навчання: 3 курс ДНУ( Дніпропетровський університет імені Олеся Гончара)- факультет: “історія та археологія” та 4 курс в ДДУВС (Дніпропетровський університет внутрішніх справ)- факультет: право.
Практика: Рік практикувалась та працювала в музею Італії, навчилась базовим вмінням та проводила екскурсії в музею, також займалась репетиторством на різних сайтах.
Про себе: Володію англійською на рівні В2( маю відповідний сертифікат) та займаюсь 3 роки науковою діяльністю ( мої наукові тези та статті опубліковані на міжнародних конференціях та у посібниках). Також кожен рік беру участь у розкопках та конференціях, кожен раз поліпшую свої вміння.
Навички: вміння створювати цікаві презентації та інноваційно будувати пласт знань ( тобто, унікальні тести, оригінальні тексти та вміння якісно та правильно користуватися інноваціями заради поліпшення знань студента).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: