Резюме від 17 квітня 2023 Файл

Влад

Технолог харчової промисловості

Вік:
26 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Технолог,технолог-аудитор,начальник цеху (харчова промисловість)
Контактна інформація: Дяченко Владислав Олександрович
19.07.1997 (25 років)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи
Технолог, начальник цеху 01.05.2018-02.02.2020 ТОВ «УПГ-Інвест»
(харчова промисловість, цех переробки напівфабрикатів, переробка м'яса індички) с.Озера, Бучанський р-йон, Київська обл.
планування роботи м'ясного цеху на тиждень вперед;
планування графіку виходу та табелювання працівників;
розробка нових продуктів для реалізації по мережам;
розробка та реалізація дій по збільшенню ефективності виробництва;
розробка продуктів по завданню «для кінцевого споживача»;
постійний контроль за якістю продукту;
контроль санітарного стану цехів;
контроль ротації та залишків по складу заморозки, холодильної камери;
закупівля допоміжного матеріалу для безперебійної роботи цеху (лотки,плівка, етикетка,гофроящики,ножі і т.п.)
закупівля та підбір спецій для роботи з м’ясом, тісна робота з постачальниками для розробки новинок та розуміння «ринку цін»;
постійна звітність по кожному кроку продукту по цехам(акт розробки тушки, акти розробки запчастин, акти ін’єкції продукції,акти дефростації продукту і т.п.)
підбір обладння на виробництво та його закупівля , проведення тендерів;
контроль роботи обладнання на виробництві та проведення ТО по регламенту (термоформер,трессилер,масажер,прес ММО, інєктор, вакуумні машинки, холодильне обладнання);
розроблення етикетки , маркування на продукцію ,згідно закону України про маркування харчової продукції, згідно наказу 487;
розрахунок БЖВ;
розробка декларацій з якості продукту;
проходження аудитів від торгових мереж;
відбір зразків та змивів для лабораторії;
навчання персоналу згідно інструкцій HACCP;
контроль дотримання затверджених норм і вимог згідно НАССР.
Технолог-аудитор 02.02.2020-01.06.2020 ТОВ «Рамедас Україна» (харчова промисловість, організація дитячого харчування, аудит)
постійні відрядження по західній Україні;
аудит об’єктів перед відкриттям (прорахунок обладнання для відкриття);
підготовка та запуск об’єктів зі сторони технології;
підбір персоналу;
навчання персоналу роботи ,згідно ТК та вимогам компанії;
контроль санітарних норм цехів;
контроль роботи персоналу;
проведення внутрішніх аудитів по технології, санітарії і конструктивними особливостями;
відбір зразків та змивів для лабораторії;
аналіз порушення вимог роботи персоналу та розробка коригувальних дій.
ФОП Дяченко 01.07.2020-01.10.2020 (роздрібна торгівля)
Заступник завідувача виробництва ТОВ «Новус Україна» 01.03.2021- по теперішній час
Обов'язки:
організація процесу виробництва;
контроль якості виготовленої продукції та процесу виконання робіт;
контроль санітарного стану цеху;
контроль дотримання норм витрат сировини та допоміжних матеріалів;
контроль за дотриманням техніки безпеки та правильною експлуатацією виробничого обладнання;
розробка та ведення виробничої документації;
розробка та реалізація дій по збільшенню ефективності виробництва;
аналіз причин браку та випуску продукції не відповідної якості;
облік та звітність виробничого цеху, оформлення первинної документації;
розробка нових позицій та введення їх в реалізацію;
контроль та облік сировини, допоміжних матеріалів;
інвентаризація на виробництвах та порівняння фактичних залишків;
проведення аудитів на виробництві;
заповнення чек-листів аудиту та планування коригувальних дій;
контроль наповненості вітрин та дотримання планограми;
контроль ведення забірних листів для простежуваності продукції;
контроль продукції на вітрині;
Проходження виробничої практики
1. ТОВ «Комплекс Агромарс» ТМ «Гаврилівські курчата» (м'ясо курки,напівфабрикати з м'яса курки)
2. ФГ «Масарівські Липки» ТМ «Масар» (вирощування птиці, свиней,корів,забійні цехи, виробництво ковбас, підприємство з повним виробничим циклом)
3. ТОВ «Віста» ТМ «Віста» (спреди,масло,майонез,згущене молоко,соуси,маргарин)

Освіта
ВП НУБіП «Немішаївський агротехнічний коледж» 01.09.2012-30.06.2016рр.
Диплом молодшого спеціаліста «Виробництво і переробка продукції тваринництва»
НУХТ 09.09.2016-03.03.2020 рр.
Ступінь вищої освіти - магістр
Спеціальність «Харчові технології», «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса»
Особисті якості
Комунікабельність,порядність,здатність самостійно приймати рішення та реалізовувати їх, висока степінь відповідальності, вміння розставляти пріорітети, стійкий до стресових ситуацій. Вміння працювати в команді та на результат, а не на процес. Вміння аналізувати великий об’єм даних. Водійське посвідчення категорії «В», досвід водіння авто – 6 років, власний автомобіль.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: