Резюме від 28 листопада 2007

Юлія

Фінансист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Каравашкіна Юлія Борисівна
09.04.1984р.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
м.Львів

Мета:
Отримання нових знань та досвіду,фінансова стабільність,кар’єрний ріст,

Освіта:
09.2002-12.2007: Львівський банківський інститут,економічний факультет,спеціальність “Фінанси”.Диплом магістра.

Додаткова освіта:
Навчальні курси за спеціальністю “секретар-референт”,стажування у відділенні “Приват-Банку” та “Укрсоцбанку”,систематичні тематичні тренінги та курси підвищення кваліфікації від “Правекс-Банку”.

Досвід роботи:
06.2006р- по даний час: Львівська обласна дирекція АКБ “Правекс-Банк”. Менеджер відділу споживчого кредитування.(консультація і допомога клінтам у виборі кредитної програми,ведення документації,навчання стажерів,стабільні високі показники праці.)

03.2005р.-05.2006р.: ТЦ ”Магнус”.Магазин італійського одягу.Продавець-консультант.(консультація клієнтів,прийом,переміщення товару,участь у інвентаризаціях,
ведення документації)

06.2004р.-12.2004р.: ПП “Подарунки”.Магазин сувенірів та посудую Продавець-консультант. .(консультація клієнтів,прийом,переміщення товару,участь у інвентаризаціях,
ведення документації)

05.2002р.-06.2004р.:Фотосалон “Єврофото”. Менеджер (обслуговування клієнтів,праця з VIP-клієнтами,відповідальність за кассу,за своєчасне виконання замовлень,навчання стажерів,облік,ведення супутньої документації)

Навики:
Фахові знання,робота з людьми,ділове спілкування,знання методів та технік продажу,навчання кредитних інспекторів та продавців роздрібної торгівлі,досвід ведення документації,досвід праці у банківських структурах та структурах роздрібної торгівлі.Вільне користування пк (знання офісних програм),праця з базами данних.

Знання мов:
українська-рідна,російська-вільне володіння,англійська-посередньо.

Особисті якості:
комунікабельна,організована,працелюбна,відповідальна,швидко навчаюсь

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: