Резюме від 1 травня 2023 Файл

Ольга

Фахівець з компенсацій та пільг

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ОЛЬГА ЛАКІНСЬКА

ОСОБИСТІ ДАНІ
Ольга Лакінська
14.08.1983 р.н.
м.Київ
Номер телефону:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта/кваліфікація/курси
Харківський національний університет міського господарства О.М. Бекетова Спеціальність: Інженер-будівельник (ПЦБ, з/фн), (2007-2013)
Національний технічний університет “ХПІ” Курси підвищення кваліфікації: “Менеджемент організації та адмінистрації. Організація оплати праці та нормування” (2013)
ЦПТО №1 Спеціальність: Бухгалтер (1999-2002)

ДОСВІТ РОБОТИ

НАЧАЛЬНИК БЮРО ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ, ПЛАНУВАННЯ ТА АНАЛІЗУ ПЛАНОВО-ЕКОНРМІЧНОГО ВІДДІЛУ
ТРВ"КИЇВСЬКИЙ ЗАВОД СУДНОБУДУВАННЯ ТА СУДНОРЕМОНТУ" з жовтня 2022
Посадові обов'язки: Підготовка проектів поточних планів підрозділами підприємства з усіх видів діяльності відповідно до замовлень споживачів продукції, робіт, а також обґрунтувань і розрахунків до них, складання середньотермінових і довготермінових комплексних планів виробничої, фінансової і комерційної діяльності підприємства. Контроль за виконанням підрозділами підприємства планових завдань, а також статистичний облік за усіма виробничими і техніко-економічними показниками роботи підприємства, підготовку періодичної звітності в установлені терміни, систематизацію статистичних матеріалів. Організація розроблення планової документації, економічних стандартів, впровадження засобів механізованого і автоматизованого оброблення планової і облікової інформації.

ГОЛОВНИЙ СПЕЦІАЛІСТ ІЗ НОРМУВАННЯ ПРАЦІ
АТ”СВІТЛО ШАХТАРЯ” з липня 2021 по вересень 2022
Посадові обов'язки:Аналіз ефективності діючих систем і форм оплати праці, розробка положень про оплату праці та преміювання працівників підприємства, розробка систем оплати праці, складання штатного розкладу, складання наказів з преміювання персоналу, проведення аналізу продуктивності праці, середньомісячної заробітної плати, чисельності, фонду схем посадових окладів, розробка технічно обґрунтованих норм трудових витрат, нормування праці з необхідними розрахунками економічної ефективності виробництва, навички роботи з нормативною та технологічною документацією, читання креслень, знання документообігу, проведення фотографій робочого дня та хронометражних спостережень, досвід організаторської роботи з керівництвом компаній та контролюючими органами. Атестація робочих місць
НАЧАЛЬНИК БЮРО ПРАЦІ І ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ
ДП "ЗАВОД"ЕЛЕКТРОТЯЖМАШ" з вересня 2015 по листопад 2020
Посадові обов'язки:
Аналіз ефективності діючих систем і форм оплати праці, розробка положень про оплату праці та преміювання працівників підприємства, розробка систем оплати праці, складання штатного розкладу, складання наказів з преміювання персоналу, проведення аналізу продуктивності праці, середньомісячної заробітної плати, чисельності, фонду схем посадових окладів, розробка технічно обґрунтованих норм трудових витрат, нормування праці з необхідними розрахунками економічної ефективності виробництва, навички роботи з нормативною та технологічною документацією, читання креслень, знання документообігу, проведення фотографій робочого дня та хронометражних спостережень, досвід організаторської роботи з керівництвом компаній та контролюючими органами.

ІНЖЕНЕР З НОРМУВАННЯ ПРАЦІ 1 категорії
ДП "ЗАВОД"ЕЛЕКТРОТЯЖМАШ" з червня 2011 до вересня 2015
Посадові обов'язки:
Розробка посадових інструкцій, аналіз організаційної структури підрозділу чи підприємства у цілому, внесення пропозицій щодо її зміни.Робота щодо своєчасної заміни застарілих та помилково встановлених норм, новими, більш прогресивними, впроваджувати технічно обґрунтовані норми.Встановлювати норми часу на разові та додаткові роботи, пов'язані з відхиленням від технологічних процесів.Контроль витрачання фонду оплати праці, правильність оформлення первинних документів.Надання допомоги керівникам цеху в розстановці кадрів робітників та фахівців з урахуванням необхідної кваліфікації та досвіду.Удосконалення роботи з поліпшення нормування праці, правильного застосування форм оплати труда.Облік та аналіз виконання діючих норм часу, аналіз причин невиконання норм окремими робітниками, готувати пропозиції щодо усунення цих причин.Проведення хронометражних спостережень, фотографій робочого дня, обробка та аналіз отриманих даних. Облік та аналіз нормованої трудомісткості.10. Спільно з інженером з охорони праці контроль за працюючими із шкідливими умовами, робота яких дає право на додаткову відпустку, вести облік за правильністю надання їм додаткових відпусток чи пільг.
ПРОЕКТНИЙ ІНЖЕНЕР
СК "ІРБІС " з серпня 2007 до грудня2010
Види діяльності: Інвентаризація житлових, виробничих та громадських об'єктів, приватизація житлового фонду, технічні висновки.
Професійні навички та знання:
Знання вихідно-дозвільної, проектної, виконавчої та іншої регламентуючої та нормативної документації будівельного проекту. Первинна та повторна інвентаризація житлових, виробничих та громадських об'єктів. Приватизація житлового фонду. Технічні висновки несучих конструкцій будівель та споруд.
ІНЖЕНЕР З ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ НЕРУХОМОГО МАЙНА
Фірма «Злагода» з січня 2005- до грудня 2007
Види діяльності: Інвентаризація житлових, виробничих та громадських об'єктів, приватизація житлового фонду, технічні висновки.
Основні обов'язки: розрахунок вартості інвентаризації об'єктів, приватизація, робота з архівними справами, проектної, земельної, договорів оренди, купівлі-продажу, нотаріальних довіреностей, організація роботи підлеглих, оцінка нерухомого майна.
БУХГАЛТЕР
ТОВ «Раунд» з лютого 2003 до січня 2004
Види діяльності: Розробка проектної документації.
Основні обов'язки: нарахування зп, складання та складання звітності, облік матеріалів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: