Резюме від 20 квітня 2024 PRO

Марія

Керуючий рестораном, 28 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
20 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий рестораном

з 09.2023 по 03.2024 (6 місяців)
ЛЮТА ПІЦА, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування персоналом: Відбір, навчання і керівництво персоналом ресторану, включаючи офіціантів, кухарів, барменів і помічників.Забезпечення якості: Контроль за якістю продуктів, сервісу та обслуговування клієнтів для забезпечення високого стандарту ресторану.Управління запасами: Моніторинг і замовлення необхідних продуктів та інвентарю, враховуючи витрати та обсяги продажів. Облік фінансів: Ведення обліку фінансових показників ресторану, включаючи витрати, прибуток та витрати на заробітну плату.Взаємодія з клієнтами: Забезпечення високого рівня обслуговування та вирішення будь-яких скарг або проблем клієнтів.Дотримання стандартів безпеки і санітарії: Впровадження та забезпечення виконання всіх вимог щодо безпеки харчових продуктів та умов праці.Управління подіями: Організація та ведення різноманітних подій у ресторані, таких як вечірки, святкування, корпоративні заходи тощо.Співпраця з постачальниками: Встановлення та підтримка партнерських відносин з постачальниками харчових продуктів та інвентарю.

Керуючий рестораном

з 08.2022 по 09.2023 (1 рік 1 місяць)
Fresh&Go Цум, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Забезпечення високого рівня обслуговування та забезпечення задоволеності клієнтів. Контроль за якістю обслуговування та стравами. Створення графіків роботи персоналу. Управління запасами та замовлення продуктів. Контроль бюджету ресторану та управління витратами. Складання звітів, ведення документації. Вивчення та впровадження нових тенденцій у галузі ресторанного бізнесу

Адміністратор

з 01.2022 по 08.2022 (7 місяців)
пекарня Bakery, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття та закриття закладу, ведення касової звітності, відкриття та закриття каси, розподіл завдань між працівниками, контроль виконання поставлених завдань, викладка вітрини, зустріч гостей, урахування всіх вподобань гостя, контроль якості обслуговування

Освіта

ЧДБК

Маркетинг, Черкаси
Незакінчена вища, з 2022 по 2025 (3 роки)

ЧДБК

Маркетинг, Черкаси
Середня спеціальна, з 2020 по 2022 (2 роки)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS PowerPoint R-Keeper Інвентаризація Пунктуальність Комунікабельність Стресостійкість Управління магазином Управління рестораном Лідерство Управління командою Poster Уважність Неконфліктність Ведення документації

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Наполеглива та працелюбива дівчина, швидко навчаюсь новому та готова працювати на результат. Енергійна та стресостійка, виникаючі труднощі на шляху не стануть проблемою. Відповідально ставлюсь до поставлених задач та цілей. Багато працювала в великих колективах, тому для мене це не є проблемою. Люблю взаємодіяти з людьми та дарувати їм посмішку.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: