Резюме від 14 лютого 2023 PRO

Артем

Молодший аналітик, науковий асистент

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
21 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу, Facebook, Instagram та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Аналітик-стажер

з 07.2022 по 10.2022 (3 місяці)
Transatlantic Dialogue Center, Київ (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Освіта

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Факультет соціології, Київ
Незакінчена вища, з 2020 по 2024 (4 роки)

Здобуваю освіту за спеціальністю "Соціологія". Я активний та старанний студент, займаю високі рейтингові позиції впродовж навчального процесу

Додаткова освіта та сертифікати

Introduction to IoT 2020 Sociology

2020, 4 місяці

IT Essentials: PC Hardware and Software 2020 Sociology

2020, 4 місяці

Знання і навички

Робота з пакетом Microsoft Office Робота з програмою IBM SPSS Statistics Володіння мовою програмування R Написання аналітичних статей

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — просунутий
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Я студент 3-го курсу факультету соціології Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Шукаю роботу, яку можна було б поєднувати з навчанням, тобто частково або повністю віддалену / з гнучким графіком.

Для мене робота це не тільки прибуток, але й шлях до саморозвитку, шанс дізнатися щось нове та поглиблено проаналізувати це. Досвід стажування в київському аналітичному центрі “Transatlantic Dialogue Center” привив мені інтерес до міжнародної політики та журналістики: до моїх обов’язків входили аналіз результатів опитувань громадської думки від різних організацій (Eurobarometer, Ipsos, Gallup), а також іноземних статей, присвячених російсько-українській війні та пов’язаними з нею подіями; розробка тематичних інфографіків та статей.

Також я маю певний досвід в організації та проведенні емпіричних досліджень. У період від грудня до червня 2022 року я брав участь у конкурсі від компанії Research.ua, під час якого моя команда з двох студентів розробила програму кількісного дослідження на тему "Відвідування закладів громадського харчування під час пандемії COVID-19", зібрала та проаналізувала інформацію. Цього року я також беру участь у новій хвилі конкурсу з дослідженням на тему "Волонтерський рух та особиста ініціатива в допомозі державі під час війни". Окрім цього, впродовж своєї навчальної практики команда студентів під моїм керівництвом здійснила розвідувальне якісне дослідження із використанням методу фокус-груп на тему "Медіаспоживання студентів факультету соціології КНУТШ".

Маю великий досвід роботи з пакетом Microsoft Office, знайомий із основними функціями та можливостями програми IBM Statistics SPSS, маю незначний досвід користування мовою програмування R. У вільний час працюю над своєю англійською, займаюся спортом, також полюбляю читати (як художню літературу, так і політичні новини) та писати.

Я дуже старанна та відповідальна особа, поважаю думку інших, мені до вподоби командна робота.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: