Резюме від 24 квітня 2023

Sofia

Менеджер проєктів

Вік:
19 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

НУ "Львівська політехніка"

Філологія, прикладна лінгвістика
Незакінчена вища, з 2021 по 2025 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Миколаївська школа мистецтв (клас скрипки)

2012, 8 років

SkillUp, English course

2021, 1 місяць

Знання і навички

Користувач ПК Figma Canva

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — вище середнього
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Маю великий досвід у проєктному менеджменті, бо веду доволі активне громадське життя у своєму місті та поза його межами.

З 2017 року я є учасницею організації Пласт. Ще з 2021 року брала активну участь у розвитку всієї Миколаївської станиці.

Серед відповідальних посад:
- Референтка заходів 2021-2022 (подавала звіти за річну діяльність станиці, річний план заходів для забезпечення їх фінансування на наступний рік, слідкувала за інформуванням членства про можливі акції, контролювала та моніторила заходи проведені юнацтвом, а також збирала звіти за проведені акції);
- Писарка жовтень 2022-до сьогодні (серед моїх обов’язків є написання протоколів нарад, а також створення витягів з протоколів для подання їх в край).

Проте це лише частина моєї діяльности в пласті, адже крім цього я і сама проводила заходи, змаги та воркшопи як офлайн, так і онлайн.

Також з 2021 року я є активним членом Молодіжної ради Миколаївської ТГ Львівської області. Зараз заступниця голови МР. Разом із радою організували багато проєктів, в основному націлених на волонтерство та розвиток молоді у громаді.

Разом з проєктом ЧиниТи та ІмпактБус наша Молодіжна рада їздила по громаді та знайомила активну молодь із нашою діяльністю. А також ми читали різноманітні лекції, зокрема я про Проєктний менеджмент.

Молодіжна політика дуже важлива і я неймовірно рада, що зараз про неї дізнаються все більше людей. Адже молодь це не майбутнє, а теперішнє.

Також з 2021 року є головною організаторкою проєкту PlastHub (Застосунок, спеціялізований для пластунів, що сприяє централізації та структуризації актуальної інформації та комунікації серед спільноти).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: