Резюме від 4 квітня 2023 Файл

Лариса

Бухгалтер-касир, спеціаліст по роботі з кадрами, керівник

Вік:
47 років
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Лариса Петрівна Злидень

Контактні дані
м. Івано-Франківськ
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Бухгалтер, бухгалтер-касир, спеціаліст по роботі з кадрами, керівник (відділів, управлінь)
Освіта

Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. П Василенка, отримала повну вищу освіту за спец. «Облік і аудит» та здобула кваліфікацію: економіста-бухгалтера 2013 рік.
Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, здобула кваліфікацію: магістр, за спец. «Публічне управління та адміністрування» 2019 рік
Досвід роботи

З 09.11.1995 по 26.04.2010 року Спеціаліст 1 категорії відділу грошових виплат та компенсацій Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації Харківської області. На посаді спеціаліста 1 категорії щоденно виконувала прийом та виявлення потреб громадян з питань призначення державних допомог та житлових субсидій.

З 27.04.2010 по 03.10.2010 року переведена на посаду Завідувача сектором прийняття заяв та документів відділу грошових виплат та компенсацій Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації Харківської області. Виконувала організацію та контроль прийому громадян, керівництво сектором.

З 04.10.2010 по 11.05.2015 року переведена на посаду Заступника начальника відділу грошових виплат та компенсацій Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації Харківської області. На посаді заступника начальника відділу грошових виплат та компенсацій виконувала роботу з організації та контролю прийому громадян та призначення державних допомог,житлових субсидій, вирішення проблемних питань, виконання статистичних звітів.

12.05.2015 по 23.12.2022 року призначена на посаду Заступника начальника управління – начальника відділу грошових виплат та компенсацій Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації Харківської області. Виконувала керівництво відділу грошових виплат та компенсацій та за відсутністю начальника Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації. Забезпечувала розробку програм щодо соціального захисту незахищених верств населення, здійснювала аналіз стану соціального обслуговування на районному рівні, здійснювала керівництво відділом та несла персональну відповідальність за організацію та результати його діяльності.

Мої основні навички

ПК-досвідчений користувач: вміння працювати на високому рівні з програмним забезпеченням Microsoft Word, Exel, PowerPoint і тд; вміння пристосовуватися до різних ситуацій та прийняття рішень в екстремальних умовах; прийом, адаптація та управління персоналом; уміння працювати в команді; стресостійкість; креативне мислення; націленість на результат; вміння брати відповідальність на себе.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: