Іван
Директор ресторану
- Вік:
- 35 років
- Місто:
- Тернопіль
Контактна інформація
Шукач вказав телефон .
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/9532480
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Відкриття власного закладу
2011-2016 р.
Планування бюджету, доходної та витратної
частини, контроль їх виконання
Управління персоналом, контроль
виконання стандартів обслуговування
Складання заявок на поставку продуктів,
контроль поставок
Ведення внутрішньої звітності
ресторан "Хутір"
ІВАН БЕРЕЗУЦЬКИЙ Адміністратор ресторану
С Е Р В І С - М Е Н Е Д Ж Е Р ресторан "Pallada"
Р Е С Т О Р А Н У Адміністратор ресторану
Управління персоналом, контроль
виконання стандартів обслуговування
Підбір, навчання, адаптація, мотивація
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ персоналу
Контроль за дотриманням касової
Порядність, стресостійкість, дисципліни працівниками
відповідальність, цілеспрямованість,
пунктуальність, комунікабельність, ресторан "Хутір"
вміння організовувати роботу, як Технічний директор
свою, так і роботу колективу,
Вирішення усіх технічних питань
уважність, грамотна мова, активна
Участь у проведення інвентаризацій,
життєва позиція, наполегливість,
керування залишками
впевненість у собі, уміння швидко
реагувати в нестандартних
ситуаціях, прагнення до розвитку та ресторан "Onyx"
професійного зростання, почуття Директор
гумору. Був запрошений для контролю будівництва,
оснащення обладнанням та необхідним
ПРОФЕСІЙНІ ВМІННЯ начинням та для запуску основного
Займався запуском ресторанів ресторану.
по всій Західній Україні, а також ТОВ ВЕЛЕС ІНН
очолював бригаду офіціантів на Директор
виїзд для проведення бенкетів.
Виріщення технічних питань.
Працював із такими закладами:
Cafe Arlette м.Червоноград
Weekend Park м. Івано- ОСВІТА
Франківськ
Garden Prostir м.Львів Тернопільский комерційний коледж
Прованс Парк м.Почаїв Технолог-інженер громадського
Гал Прут м.Коломия харчуванні
"Жито" м. Луцьк Диплом кухаря 5 розряду
"Жива Вода" смт. Міжгір'я
ТНТУ ім. І. Пулюя
КОНТАКТИ Бакалавр
Технолог по зберіганню та консервуванню
[
Інші резюме цього кандидата
25 000 грн
Тернопіль
Повна зайнятість, неповна зайнятість
- Технічний директор, Тов Велес ІНН, 4 роки 6 місяців
- Технічний директор, Готель Паллада, 2 роки
Схожі кандидати
Керуючий рестораном
Тернопіль, Житомир
,
ще 8 міст
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Тернопіль, Вінниця
,
ще 8 міст
Шеф-кухар, керуючий рестораном
Тернопіль, Житомир
,
ще 8 міст
Логіст, керуюча рестораном, готелем
Тернопіль
Керуючий рестораном
Тернопіль
Керуюча рестораном
Тернопіль, Київ