Резюме від 6 квітня 2023 Файл

Іван

Директор ресторану

Вік:
35 років
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ДОСВІД РОБОТИ

Відкриття власного закладу
2011-2016 р.
Планування бюджету, доходної та витратної
частини, контроль їх виконання
Управління персоналом, контроль
виконання стандартів обслуговування
Складання заявок на поставку продуктів,
контроль поставок
Ведення внутрішньої звітності

ресторан "Хутір"
ІВАН БЕРЕЗУЦЬКИЙ Адміністратор ресторану

С Е Р В І С - М Е Н Е Д Ж Е Р ресторан "Pallada"
Р Е С Т О Р А Н У Адміністратор ресторану
Управління персоналом, контроль
виконання стандартів обслуговування
Підбір, навчання, адаптація, мотивація
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ персоналу
Контроль за дотриманням касової
Порядність, стресостійкість, дисципліни працівниками
відповідальність, цілеспрямованість,
пунктуальність, комунікабельність, ресторан "Хутір"
вміння організовувати роботу, як Технічний директор
свою, так і роботу колективу,
Вирішення усіх технічних питань
уважність, грамотна мова, активна
Участь у проведення інвентаризацій,
життєва позиція, наполегливість,
керування залишками
впевненість у собі, уміння швидко
реагувати в нестандартних
ситуаціях, прагнення до розвитку та ресторан "Onyx"
професійного зростання, почуття Директор
гумору. Був запрошений для контролю будівництва,
оснащення обладнанням та необхідним
ПРОФЕСІЙНІ ВМІННЯ начинням та для запуску основного
Займався запуском ресторанів ресторану.
по всій Західній Україні, а також ТОВ ВЕЛЕС ІНН
очолював бригаду офіціантів на Директор
виїзд для проведення бенкетів.
Виріщення технічних питань.
Працював із такими закладами:
Cafe Arlette м.Червоноград
Weekend Park м. Івано- ОСВІТА
Франківськ
Garden Prostir м.Львів Тернопільский комерційний коледж
Прованс Парк м.Почаїв Технолог-інженер громадського
Гал Прут м.Коломия харчуванні
"Жито" м. Луцьк Диплом кухаря 5 розряду
"Жива Вода" смт. Міжгір'я
ТНТУ ім. І. Пулюя
КОНТАКТИ Бакалавр
Технолог по зберіганню та консервуванню
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») плодів та овочів

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: