Резюме від 12 лютого 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9549441

Редактор, автор, перекладач

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Комерційний автор

з 06.2020 по 03.2023 (2 роки 9 місяців)
Літературна платформа "Букнет", Дистанційно (Роздрібна торгівля)

Освіта

Національний університет "Львівська політехніка"

Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії, Львів
Вища, з 2019 по 2023 (4 роки)

Під час навчання проходила перекладацьку практику у Івано-Франківській міській раді та пізніше у Адвокатському об'єднанні Т&Т Партнерс у м.Львів, де отримала хороші оцінки і відгуки від керівників. Брала активну участь у студентських об'єднаннях до початку пандемії.

Знання і навички

Наполегливість Відповідальність Комунікабельність Організаторські здібності Знання офісних програм Стресостійкість Адаптивність Здатність до навчання Креативність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — вище середнього
  • Німецька — середній

Додаткова інформація

Я відповідальна, акуратна, сумлінна, пунктуальна, комунікабельна дівчина. Доволі швидко навчаюся, адже маю велике бажання працювати і розвиватися. Завжди доводжу розпочаті справи до кінця. Поважаю думку колег і прислухаюся до них, проте власні ідеї також вистоюю.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: