Резюме від 19 квітня 2021

Олександр

Керівник відділу продажу, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник відділу продажу "HoReCa"

з 11.2019 по 06.2020 (7 місяців)
ТзОВ "Інтернаціональна група вин", Львів (Гуртова торгівля, дистрибуція.)

Створення бази стабільно працюючих клієнтів. Виконання плану продаж та розвитку компанії. Збільшення об'ємів продажу. Розвиток ввіреної території. Просування нових брендів. Проведення переговорів. Контроль дебіторської заборгованості

Керівник відділу "кейтеринг"

з 08.2018 по 03.2019 (7 місяців)
Компанія «Горіховий Дім», Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація по наданню послуг громадського харчування на віддалених точках; ведення договірної роботи та документації; організація роботи та ефективної взаємодії усіх структурних підрозділів; аналіз стану та визначення тенденцій розвитку; збільшення клієнтської бази; контроль дебіторської заборгованості

Керівник відділу продажу "HoReCa"

з 12.2015 по 08.2018 (2 роки 8 місяців)
ПП «Азов-Галичина», Львів (Гуртова торгівля, дистрибуція.)

Запуск проекту. Комплексне оснащення ресторанів, барів, кафе (сегмент ХоРеКа).
Визначення концепції; вибір асортименту продукції та ключових партнерів; планування роботи відділу; підбір, адаптація та навчання співробітників; пошук клієнтів та створення клієнтської бази; контроль ведення документації та обліку; контроль товарних залишків; розробка, планування та організація маркетингових заходів

Керуючий ресторану

з 04.2015 по 11.2015 (7 місяців)
"Старс Мьюзік Кафе", Львів (Ресторан. Нічний клуб.)

Ребрединг закладу.
Контроль за ремонтними роботами; пошук та атестація персоналу; керівництво діяльністю закладу; організація роботи структурних підрозділів та контроль додержання належного рівня обслуговування; затвердження меню та прейскурантів алкогольних напоїв; контроль за технологією та якістю виготовляння їжі; ведення облікової, статистичної та фінансової звітності; застосування діючих нормативних документів, що стосуються діяльності закладу.

Адміністратор

з 03.2014 по 04.2015 (1 рік 1 місяць)
«Ель Греко», Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Підбір персоналу, проведення оцінки та атестації, фінансова звітність, організація роботи ресторану, дотримання дисципліни та правил закладу персоналом, спілкування з гостями, вибір асортименту алкогольної продукції, контроль товарних залишків

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК R-Keeper

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

- навички управління персоналом;
- навички ведення договірної роботи;
- досвід роботи з клієнтами;
- досвід в сфері оптових і роздрібних продажів;
- навички ведення документообігу;
- навички проведення рекламних компаній;
- вміння вільно вести переговори.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: