Резюме від 1 травня 2023 Файл

Олексій

Бариста

Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Медведь Олексій Олександрович
Дата народження: 21.06.1984
Адреса: м.Вінниця, вул. Льва Толстого 32/32
Контакти: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»); [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

В 2001 році закінчив Спеціалізовану середню загальноосвітню школу № 1 з поглибленим вивченням іноземмних мов (англійська).
З 2001 по 2006 навчався у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ та отримав повну вищу освіту за спеціальністю “Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності” (2005 – диплом бакалавра, 2006 – диплом спеціаліста).
Після закінчення навчання працював за даною спеціальністю у відділі продажів Вінницького заводу тракторних агрегатів. Звільнився за власним бажанням з причини відсутності перспектив особистісного зростання.
З 2009 року по 2012 у зв’язку з особливими сімейними обставинами (лежачий хворий) працювати на постійній основі не мав змоги.
До 2017 працював неофіційно (переклад та копірайтинг). З 2017 по 2022 працював торговим представником на приватному підприємстві (фірма «Зерно») з виготовлення м’ясної продукції. Не одружений. Вільно володію основними комп’ютерними програмами, відкрита категорія “В” на управління автотранспортом.
Про себе: комунікабельний, добре володію англійською, товариський, “легкий на підйом”, серйозний. Регулярно займаюсь спортом (біг, спортзал). Добре справляюсь з гуманітарними завданнями, що потребують творчого підходу. Також цікавлюсь будь-якими іншими напрямками саморозвитку.

Схожі кандидати

Бариста
Вінниця

Офіціант, бариста
Вінниця

Бармен
18000 грн, Вінниця

Бариста
16000 грн, Вінниця

Бармен, бариста
Вінниця

Бариста
Вінниця

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: