Резюме від 14 лютого 2024

Максим

Керівник проєкту, директор, 70 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дніпро, Київ, Львів, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Франчазі / CEO

з 09.2021 по 02.2022 (5 місяців)
Експрес Стрижка, Київ (Краса, фітнес, спорт)

Придбав перукарню в міжнародній компаніі «Экспрес Стрижка». За 6-ть місяців вивів в прибуток з сроком окупаємості 1 рік - шо є дуже гарним показником в цій ніші.Перукарню продав через війну, вона досі працює за адресою м.Київ ,Чоколівський бульвар, 39/4 (фото / відгуки є в гугл мапс)

КВП

з 04.2020 по 03.2022 (1 рік 11 місяців)
Self-Service, Київ (IT)

2 роки займав посаду керівника відділу продажу в IT-компаніі «Self-Service Solutions», вів перемовини як з приватним бізнесом(наприклад «Горгани», «Ева») пріймав учатсь в тендерах для держ установ (наприклад «Укразалізниця», «Енергоатом») , контролював штат відділу продажу та маркетингових кампаній у Facebook | Goggle.

CEO

з 04.2015 по 05.2020 (5 років 1 місяць)
FotoTravel, Дніпро (Видавництво, поліграфія)


Відкрив свій бізнес з продажу поліграфічноі продукціі для державних освітніх закладів. 
Починав з штату співробітників 4 людини та роботи в одній області краіни. В перший місяц запуску стартапу прибуток склав 700% від початкових інвестицій. Загально проект пропрацював 5 років та вдалося розширити команду до 20+ найманих працівників та представництва в 4-х краінах.

Знання і навички

Adobe Photoshop MacOS Facebook Ads Manager Google Ads MS Excel CRM ChatGTP Midjourney Timetracker Контроль ROI Аналіз CPC CapCut

Додаткова інформація

Вишче описав 3-и ключових кейса повьязаних з моєю інтелектуальною працею за останні 10 років
.

Шукаю цікаві проєкти, розглядаю амбіційні стартапи або стабільні керівні посади. Якшо вважаєте шо мене ваша пропозиція зацікавить - давайте спілкуватися для порозуміння взаємовигоди. Можливо вам потрібен директор колхозу, а можливо партнер для розвитку IT-видділу штучного інтелекту - мене може зацікавити різне… Чекаю на ваші пропозиції :)

Для звяку напишить мені в телеграмм @max33155

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: