Резюме від 16 травня 2023 Файл

Виктория

Менеджер по роботі з клієнтами

Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме:
Особисті дані:
П. І. П.: Жовтюк Вікторія Валеріївна
Місто: Київ
Рік народження: 1989
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта: вища Вуз: Національний авіаційний університет
Період навчання: з 2006 – по 2011
Спеціальність: Психологія (спеціаліст)
Про себе: Переддипломну практику, протягом 2 місяців, проходила в спеціалізованій школі № 98 м. Києва, з поглибленим вивченням англійської мови. Маю не великий досвід роботи з медичним персоналом, адже обидві дипломні роботи: „Особливості ціннісно – мотиваційної сфери як фактор емоційного вигорання молодшого медичного персоналу”, та „Зв’язок комунікативної компетентності з копінг – стратегіями у працівників травматологічного відділення”, були безпосередньо пов’язані з дослідження психологічних особливостей медперсоналу ГКМЦ „ГВКГ” і проводились на базі клініки ушкоджень в травматологічного відділенні, що розташована у м. Києві.
Під час навчання в університеті була учасником семінару з підготовки інструкторів програми "Сприяння просвітницькій роботі рівний - рівному серед молоді України щодо здорового способу життя". І брала участь в мотиваційному тренінгу шлюбної взаємодії в рамках міського проекту "Абетка подружжя". В період 2019 - 2023 року прослухала онлайн курси 1) Вища школа асистента керівника "Співпраця з VIP - персонами. Сучасний бізнес - етикет (30 годин); 2) мінікурс "Як практичному психологу психологічну компетентність вихователів" 20.08.2021 року; Вища школа освітнього менеджменту «Стрес і постравматичний стресовий розлад: як допомогти дитині» - серпень 2022 року, фотокурси «Основи фотографії» в Київській школі фотографії - з 22.02-15.03.2023 року.
З особистісних характеристик можу зазначити, що я: комунікабельна, відповідальна, цілеспрямована, швидко вчуся і оволодіваю необхідною для роботи інформацією, добре володію українською та російською мовами.
Досвід роботи з листопада 2012 року — по лютий 2013 року (4 місяця) працювала у Першій Українській страховій, (Київ, www.fui.com.ua) — Страхування, оператором саll центра. В мої обов’язки входило: підбір клієнтів, ведення документації, інформування суспільства про проведення різноманітних акцій, а також оформлення заявок на автострахування.
З кінця червня 2017 року і по серпень 2022 року працювала менеджером по роботі з клієнтами в ТОВ "МЦФЄР" (Міжнародний центр фінансово - економічного розвитку Україна - https://mcfr.ua/). За час роботи в даній компанії перейшла на посаду провідного менеджера по роботі з клієнтами, опанувала основні етапи продажів. В мої обов'язки входили: супровід і продовження співпраці з діючими клієнтами; оформлення рахунків, договорів для передплати виданнь; інформування стосовно акційних пропозицій; обробка вхідних дзвінків, залучення нових клієнтів.
Від серпня 2022 року і на даний момент працюю провідним менеджером по роботі з клієнтами (напрямок обробка вхідних дзвінків) в компанії ТОВ «ЕКСПЕРТУС ТЕК» (https://expertus.media/). На даній посаді виконувала такі основні обовязки: прийом вхідних дзвінків, консультаційна підтримка, обслуговування гарячої лінії – робота зі скаргами та побажаннями, надання клієнтам інформації по компанії: послуги, акції, тарифи і т.д., здійснення вихідних інформаційних обдзвонів, ведення телефонних продаж та бази клієнтів,, обробку звернень по електронній пошті, обробку звернення по веб чатам.
Маю досвід більше 5 років роботи в програмі 1С, ЕРМ, з телефонією, базові знання роботи з програмою creatio, і з такими чатами як: https://app.jivosite.com/login, https://helper.expertus.com.ua/, https://dashboard.tawk.to/.

Сподіваюсь моя кандидатура Вас зацікавить. Усього найкращого!!!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: