Резюме від 19 грудня 2007

Нестор

Перекладач

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Боднара Нестора Михайловича
Мета: заміщення вакантної посади перекладача
Досвід роботи: упродовж 2003-2007 років працював вчителем іноземної мови у Бірченській ЗОШ І-ІІ ступенів Городоцького району Львівської області.
Маю досвід: 1) викладання англійської мови в загальноосвітній школі; 2) роботи з діловою документацією у школі; 3) роботи на посаді оператора інформаційно-аналітичної групи штабу під час проходження військової служби у Збройних Силах України.
Освіта: У 1991 році пішов у перший клас Бірченської основної школи Городоцького району Львівської області.
Після закінчення 9 класу Бірченської основної школи у 2000 р. вступив до Самбірського державного педагогічного коледжу ім. Івана Филипчака за спеціальністю «Початкове навчання та іноземна мова», який закінчив у 2004 році і здобув кваліфікацію: «Вчитель початкових класів, вчитель іноземної мови, організатор туристичної і краєзнавчої роботи, оператор комп’ютерної техніки».
Після закінчення ІІ курсу Самбірського державного педагогічного коледжу ім. Івана Филипчака паралельно вступив до Львівського національного університету ім. Івана Франка за спеціальністю «Англійська мова та література» на заочну форму навчання, який закінчив у 2007 році і здобув кваліфікацію: «Філолог, викладач англійської мови та літератури».
01.03.2005 р. отримав посвідчення водія категорії «В».
З 12.04.2005 р. по 10.04.2006 р. проходив військову службу у Збройних Силах України на посаді оператора інформаційно-аналітичної групи штабу.
З вересня 2003 року працюю вчителем іноземної мови у Бірченській ЗОШ І-ІІ ступенів Городоцького району Львівської області.
Знання мов: вільно володію англійською, базове володіння німецькою та польською мовами. Також володію десятипальцевим (сліпим) набором тексту українською та англійською мовами на комп’ютері.
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: