Ірина
F&B manager, керуюча рестораном
- Вік:
- 26 років
- Місто проживання:
- Львів
- Готовий працювати:
- Інші країни
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/9933150
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
F&B
ДОСВІД
КУХАР
2013-2014 Chopin Hotel-Restaurant, Львів
2014-2015 Hotel "Bukowy Dworek" Poland,
Zielona Gora
2015-2016 Restaurant "Brasserie No. 1" Львів
+380 (63) 39 30 642 2016-2017 Hotel "Galion" Poland, Gdansk
АДМІНІСТРАТОР РЕСТОРАНУ
[
2017. Hotel "Czarna Perla" Poland, Gdansk
2017-2018 Hotel "Kozij Grod" Poland, Gdansk
LVIV, UKRAINE 20.10.2019-18.01.2019 "Grand Hotel Luxury Spa" Львів
20.02.2019-19-06.2019 Confectionery and bakery "SHOco" Львів
НАВИЧКИ 06.2019-02.2020 Transfer and Opening of the wine bar "SHOco"-
● Маркетинговий аналіз і контроль; "Zwin" Львів
● Контроль Labor cost; 09.2021 - 01.2022 supervisor of the restaurant "Yoki" Львів
● Пошук та укладання договорів з
постачальниками; КЕРУЮЧА
● Контроль продажів і витрат; 02.2021 - 08.2021 - "NOA Asia"
● Управління персоналом; 05.2022 - "Chilly Food & Bar" at Emily Resort Medical & Spa
● Аналіз та контроль витрат на персонал; 14.07. 2023 - TERRA restaurant at Emily Resort Medical & Spa
● Забезпечення та контроль за дотриманням
санітарних норм; CEO
● Планування та контроль дотримання бюджетів;
02/2023 - Hrynkevych Gastro Group
● Ціноутворення;
02/2023 - Pre-Openig Catering CHIA
● Аналіз і контроль прибутковості позицій
03/2023 - Pre- Opening сервіс доставки restaurant SAVOR
ОСВІТА ОБОВ’ЯЗКИ
Львівський професійний коледж готельного та ● Ціноутворення; Аналіз і контроль прибутковості позицій
ресторанного сервісу 2013-2016 ● Планування та контроль дотримання бюджетів
● Аналіз та контроль комерційних витрат
Львівський Професійних коледж харчових ● Аналіз та контроль операційного прибутку
технологій НУХТ 2018-2020 ● Маркетинговий аналіз і контроль
Європейський університет - управління персоналом ● Складання плану на місяць
та менеджмент 2022-2026 ● Контроль валового прибутку
● Контроль вартості праці
СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ТРЕНІНГИ ● Аналіз та контроль собівартості продукції
Курс Олександра Мусатова “Управління
● Контроль за реалізацією затвердженої комерційної політики
рестораном”
● Аналіз та контроль виконання затверджених стандартів
● Пошук та укладення договорів з постачальниками
Водійське посвідчення категорії B ● Оптимізація вищевказаних витрат
● Планування та затвердження відпусток
● Забезпечення та контроль за дотриманням санітарних норм
ЗНАННЯ МОВ ● Взаємодія з контролюючими органами
Українська- рідна ● Управління та контроль продажів
●Подача заявки на створення сезонних пропозицій
Російська - вільно ●Збільшення кількості нових гостей
Польська - вільно ● Збільшення кількості відвідувачів
Англійська - розмовний ● Забезпечення швидкості обслуговування
● Контроль виконання планів сер. чеків
● Звітність та аналіз закупівель
● Аналіз звіту про доходи від продажів/валовий прибуток
●Контроль товарних залишків
● Контроль норм замовлення
● Дотримання графіка роботи з постачальниками
●Документація на продукт
Інші резюме цього кандидата
Інші країни
Вища освіта · Повна зайнятість
- CEO, Hrynkevych Gastro Group, 1 рік 3 місяці
Схожі кандидати
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Інші країни, Київ
,
ще 2 міста
Бар-менеджер, керуючий бару
45000 грн, Інші країни
Руководитель проекта, директор по строительству, начальник, заместитель
Інші країни, Львів
Маркетолог, директор з маркетингу, менеджер, керуючий
Інші країни, Дніпро
,
ще 3 міста
Директор компании, зам. директора, начальник строительного управления
100000 грн, Інші країни, Київ, Одеса
Директор предприятия, руководитель розничной сети, управляющий
Інші країни, Київ, Львів