Резюме від 25 квітня 2024

Вадим

Менеджер ЗЕД, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завідувач сектору

з 08.2003 по нині (20 років 8 місяців)
Полтавська митниця, Полтава (Державні організації)

За період роботи в митниці працював на різних посадах та в різних підрозділах. В повній мірі володію знаннями в митній справі (митний контроль та митне оформлення, система управління ризиками, контроль митної вартості та класифікації згідно з УКТ ЗЕД та інші) та вмію застосовувати їх на практиці. Неодноразово відзначений нагородами (грамоти, подяки, медалі).

Освіта

Академія митної служби України

Юридичний, Дніпро
Вища, з 1998 по 2003 (5 років)

Вища юридична освіта: кваліфікація - юрист, спеціальність - правознавство. Дана освіта передбачала отримання необхідних базових знань у сфері митної справи.

Знання і навички

Стресостійкість Уміння аналізувати Стратегічне планування Управлінські навички Ведення переговорів Ініціативність Комунікабельність

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Маю аналітичні здібності, здатний до розв'язання складних рішень, вмію втілювати нові ідеї, швидко адаптуюсь до змін в роботі та законодавстві, вмію працювати в колективі та маю управлінський досвід. Готовий до постійного вдосконалення своїх професійних навичок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: