Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Ольга

Керуючий рестораном, 40 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
35 лет
Город проживания:
Одесса
Готов работать:
Другие страны, Одесса, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кризис-менеджер

с 01.2024 по наст. время (8 месяцев)
HoReca, Одеса (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Котракт .
Було запрошено для вирішення проблем закладу(який довгий час працював в великий мінус). Умова контракту: вивести з — на стабільний дохід закла, робота з персоналом,підвищення рівня якості та контроль персоналу.
Результатом є - усі проблеми винайдено, доведено до ідеалу програмне забезпечення, заклад виведено на дохід , який росте кожний місяць….

Керуючий рестораном

с 11.2023 по 02.2024 (3 месяца)
Granat, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Після проведення аудиту - заклад було зачинено .

Керуючий рестораном

с 04.2023 по 11.2023 (7 месяцев)
Lafamiglia, Подільськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контракт
Start-Up.
Заклад з будівництва до повного успішного запуску.
-підбір персоналу
-налаштування програми Syrve.
-навчання персоналу з «0»
-навчання бухгалтера програмному забезпеченню
-пошук постачальників і заключення договорів
-допомога в розробці меню
-контроль ведення контенту
-нарахування з/п персоналу
-food cost
-технологічні картки
-check листи,стандарти обслуговування
-моніторинг ринку (вибір кращій цін)
-фінансовий план
-контроль якості страв
-контроль адаптації персоналу, підвищення рівня якості роботи
-аналіз гостей (їх побажання та зауваження)
-введення звітністності для власників
-працевлаштування робітників
-утримання стабільного доходу закладу
-введення і проробки новинок

Керуючий рестораном

с 01.2021 по 05.2021 (4 месяца)
Bitcoin, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Start-Up.
-підбір персоналу
-налаштування програми BarBoss .
-навчання персоналу , контроль адаптації та підвищення рівня якості їх роботи
-пошук постачальників і заключення договорів
-допомога в розробці меню
-контроль ведення контенту
-нарахування з/п персоналу
-технологічні картки
-моніторинг ринку (вибір кращій цін)
-фінансовий план
-контроль якості страв та обслуговування
-працевлаштування робітників
-введення і проробки новинок
-check листи,стандарти обслуговування

Через пандемію- заклад було зачинено ,

Образование

ОНАХТ

Інженер-технолог, Одеса
Неоконченное высшее, с 2007 по 2008 (1 год)

ОТКОНАХТ

Інженер-технолог, Одеса
Среднее специальное, с 2003 по 2006 (3 года)

Знания и навыки

  • Налаштування мережевого обладнання
  • Впевненість
  • Комунікабельність
  • Працьовитість
  • MS Office
  • Цілеспрямованість

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: