- PRO
Ольга
Керуючий рестораном, 40 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 35 лет
- Город проживания:
- Одесса
- Готов работать:
- Другие страны, Одесса, Удаленно
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10022846/
Опыт работы
Кризис-менеджер
с 01.2024 по наст. время
(8 месяцев)
HoReca, Одеса (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)
Котракт .
Було запрошено для вирішення проблем закладу(який довгий час працював в великий мінус). Умова контракту: вивести з — на стабільний дохід закла, робота з персоналом,підвищення рівня якості та контроль персоналу.
Результатом є - усі проблеми винайдено, доведено до ідеалу програмне забезпечення, заклад виведено на дохід , який росте кожний місяць….
Керуючий рестораном
с 11.2023 по 02.2024
(3 месяца)
Granat, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Після проведення аудиту - заклад було зачинено .
Керуючий рестораном
с 04.2023 по 11.2023
(7 месяцев)
Lafamiglia, Подільськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Контракт
Start-Up.
Заклад з будівництва до повного успішного запуску.
-підбір персоналу
-налаштування програми Syrve.
-навчання персоналу з «0»
-навчання бухгалтера програмному забезпеченню
-пошук постачальників і заключення договорів
-допомога в розробці меню
-контроль ведення контенту
-нарахування з/п персоналу
-food cost
-технологічні картки
-check листи,стандарти обслуговування
-моніторинг ринку (вибір кращій цін)
-фінансовий план
-контроль якості страв
-контроль адаптації персоналу, підвищення рівня якості роботи
-аналіз гостей (їх побажання та зауваження)
-введення звітністності для власників
-працевлаштування робітників
-утримання стабільного доходу закладу
-введення і проробки новинок
Керуючий рестораном
с 01.2021 по 05.2021
(4 месяца)
Bitcoin, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Start-Up.
-підбір персоналу
-налаштування програми BarBoss .
-навчання персоналу , контроль адаптації та підвищення рівня якості їх роботи
-пошук постачальників і заключення договорів
-допомога в розробці меню
-контроль ведення контенту
-нарахування з/п персоналу
-технологічні картки
-моніторинг ринку (вибір кращій цін)
-фінансовий план
-контроль якості страв та обслуговування
-працевлаштування робітників
-введення і проробки новинок
-check листи,стандарти обслуговування
Через пандемію- заклад було зачинено ,
Образование
ОНАХТ
Інженер-технолог, Одеса
Неоконченное высшее, с 2007 по 2008 (1 год)
ОТКОНАХТ
Інженер-технолог, Одеса
Среднее специальное, с 2003 по 2006 (3 года)
Знания и навыки
- Налаштування мережевого обладнання
- Впевненість
- Комунікабельність
- Працьовитість
- MS Office
- Цілеспрямованість
Другие резюме этого кандидата
- PRO
30 000 грн
Другие страны, Удаленно
Среднее специальное образование · Полная занятость, неполная занятость
- Менеджер з розвитку Благодійного Фонду, БФ, 8 месяцев
Похожие кандидаты
-
Директор готелю, ресторану
Одесса, Днепр , еще 7 городов -
Управляющий рестораном
Одесса, Киев -
Менеджер ресторану, керуючий
Одесса -
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Одесса, Киев , еще 2 города -
Керівник готельно-ресторанного комплексу
Ивано-Франковск, Киев , еще 8 городов -
Керуючий рестораном
50000 грн, Одесса