Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 февраля 2024 Файл

Денис

Керуючий рестораном, бар-менеджер

Возраст:
31 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Файл содержит еще 2 страницы.

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Любицький Денис Олександрович
Керуючий, бар-менеджер
30000 - 40000 грн
Повна зайнятість
Вік:31 рік
Місто:Київ
Контактна інформація
Телефон:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ел. пошта:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Соціальні мережі:Instagram - denis_luybitsky
Досвід роботи
Керуючий
05.2023 по даний час (7 місяців)
«Пироги та Друзі», Київ
• організація та контроль процесу роботи;
• формування міцної та організованої команди (мотивація, контроль та навчання персоналу);
• постійне забезпечення високого рівня якості обслуговування;
• забезпечення безперебійної роботи закладу (планування, координація та контроль щоденних процесів);
• планування та контроль господарської та фінансової складової;
• робота з постачальникам.
ДОСЯГНЕННЯ:
За короткий час співпраці з рестораном освоїв всі етапи організації роботи мережі (від бар-менеджера до керуючого іншого закладу в цій мережі). Створив згуртований, націлений не результат колектив. Виконав два місячні прирости в досягненні планових продажів. За час займання посади керівника були помітні зростання показників.
Бар-менеджер
02.2023 по 11.2023 (10 місяців)
«CHARLOTTE», Київ (Ресторан)
• керівництво роботою бару;
• перевірка підготовки бару до роботи: технічний стан і чистота барної стійки, підсобних приміщень;
• контроль дотримання трудової дисципліни в зміні;
• контроль чистоти, стан і комплектність приладів, посуду та інвентарю;
• контроль санітарного стану всіх приміщень бару, дотримання персоналом бару стандартів гігієни, забезпечення санітарної чистоти обладнання та інвентарю;
• розробка меню, карти вин і оформлення бару;
• проводення роботи з підвищення кваліфікації персоналу бару;
• участь в обслуговуванні гостей;
• підвищення професійного рівня барменского складу;
• організація інструктажу працівників бару, надання їм допомоги у вирішенні питань, що виникли, розподіл завдання між ними і визначення їх відповідальності;
• контроль дотримання правил і норм охорони праці та техніки безпеки праці, санітарних вимог і правил особистої гігієни, виробничої дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.

Старший бармен
09.2021 по 24.02.2022 (6 місяців)
«Argentina Grill», Київ (MODERZA)
• створення вауефекту при продажах;
• контроль чистоти, стан і комплектність приладів, посуду та інвентарю;
• систематизація та оптимізація робочих процесів;
• проведення інвентаризації та аналізу результатів;
• управління (навчання нових співробітників, складення графіків роботи, контроль робочого процесу);
• проведення майстер-класів для команди;
• start-up нових проєктів;
• формування сприятливого робочого середовища.

Керуючий директор
07.2020 по 08.2021 (1 рік 1 місяц)
NEBO, Харків (Ресторанний комплекс)
• УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ:
• пошук та підбір співробітників;
• складання регламенту роботи;
• періодичні зібрання персоналу;
• формування системи фінансових заохочень;
• забезпечення комунікації між різними підрозділами;
• інструктаж з техніки безпеки та охорони праці.
• УПРАВЛІННЯ ФІНАНСАМИ:
• участь у розробці фінансового плану;
• планування витрат та доходів;
• забезепечення виконання фінансового плану;
• контроль виплати заробітної плати працівникам.

Бар-менеджер
02.2019 по 09.2020 (1 рік 7 місяців)
NEBO, Харьків (Ресторанний комплекс)
Керівник підрозділу «бар» на 4 локаціях:
• контроль фудкосту, аналітика цінової політики, розрахунок собівартості;
• керування доходною та витратною частиною, планування бюджету;
• систематизація та оптимізація робочих процесів;
• проведення інвентаризації та аналізу результатів;
• управління персоналом (навчання нових співробітників, складення графіків роботи, мотивація працівників, контроль робочого процесу);
• start-up нових проєктів;
• формування сприятливого робочого середовища.

Старший адміністратор
09.2018 по 09.2019 (1 рік)
lounge МЯТА, Харків (Сфера обслуговування)
• зустріч гостей;
• підтримання комфортної та приємної атмосфери для гостей у залі;
• управління персоналом;
• робота с документацією, звіти, інвентаризація;
• вирішення конфліктних ситуацій;
• організація та проведення банкетів;
• ведення та облік каси;
• виконання доручень керівника.

Керуючий мережі кав’ярень
07.2015 по 11.2017 (2 роки 4 місяці)
ЯКАVA, Яскрава Кава, ФОП Гладнев, Харків (Крафтове виробництво свіжообсмаженої кави. Мережа кав’ярень)
• плануванян та затвердження бюджете проекта;
• розробка та впроваження концепції;
• підготовка дозвільної документації для кожної кав’ярні;
• розробка та затвердження асортименту;
• підбір необхідного обладнання;
• підбір постачальників та підписання з ними договорів;
• планування та контроль витрат;
• аналіз продаж;
• розробка мотивації працівників;
• організація проф-атестації та навчання;
• набір персоналу;
• контроль списання продукції згідно з нормативами;
• відповідальність за роботу мережі;
• вирішення конфліктиних ситуацій в колективі;
• контроль за дотриманням працівниками трудової та виробничої дисципліни.
ДОСЯГНЕННЯ:
За короткий час освоїв всі етапи організації роботи мережі (від бариста до керівника мережі). Створив згуртований, націлений не результат колектив. Брав участь у відкритті кожної нової одиниці. За час зайняття посади керівника були помітні зростання показників.

Ревізор-аналітик
02.2013 по 10.2013 (8 місяців)
Філіал «АБСОЛЮТ» ТОВ ВКФ, Стаханов (Мережа супермаркетов)
• планування інвентаризації в підрозділах компанії;
• аналіз результатів інвентаризації/ревізій;
• внесення результатів переобліку, коригувань в систему;
• контроль організації роботи на складаї в обліковій програмі;
• складення документації на відшкодування втрат.

Бар-менеджер
08.2011 по 10.2011 (2 місяці)
Бар «Куба Либре» двомісячна практика – курси підвищення кваліфікації, Москва (Нічний клуб)
• контроль якості роботи бару;
• питання постачання;
• обслуговування гостей;
• складання робочих графіків.
Керуючий
02.2011 по 01.2013 (1 рік 11 місяців)
«CoffeDomParmut» ПП Пармут, Москва (Європейський ресторан)
• установка основних правил для персоналу, контроль їх виконання;
• проведення регулярних зборів колективу;
• організація проведення навчання персоналу, тренінги, курси, дегустації;
• контроль кадрових перестановок, набір та звільнення персоналу, введення на посаду;
• контроль витрат та прибутку закладу;
• звітування перед інвесторами про прибутки підприємства, рентабельності.

Бариста-Старший зміни
10.2009 по 11.2012 (3 роки 1 місяц)
«CoffeeDomParmut» ПП Пармут, Москва (Європейський ресторан)
• швидке та якісне обслуговування гостей;
• знання касових програм, своєчасне здійснення касових операцій;
• проведення регулярної інвентаризації;
• ідеальне знання асортименту;
• контроль наявності всієї необхідної продукції.
Освіта
Національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого
Господарське право, Харків
Вища освіта, з 2010 по 2014 (3 роки 10 місяців)
Додаткова освіта
Курси менеджера з персоналу (Курси Hr, кадровик) (2016 , 6 місяців)
Професійні та інші навички
• Навички роботи з комп’ютером
Впевнений користувач ПК
Досвідк роботи з такими програмами:
- R-keeper
- StoreHouse
- FoodFactory
- Excel
і багато інших….
• Досвід проведення мастер-класів (4 роки досвіду)

Знання мов
• Англійська ─ початковий рівень
• Українська ─ вільне спілкування
Додаткова інформація
Про себе:
Високий рівень самоорганізації, самонавчання, цілеспрямованості, оптиміст, активний, здатний працювати як в колективі, так і індивідуально, оріентований на результат.

Мета:
Шукаю належне застосування соїх навчиків та знання в гідній компанії. Можливість реалізувати себе з користю для компанії, а також для отримання нових навчиків та практичного досвіду.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: