Резюме от 19 октября 2021 PRO

Носенко Ігор Володимирович

Керуючий рестораном, мережею ресторанів, барів

Полная занятость.

Возраст:
43 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Facebook.

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь. Доступ к контактам — от 390 грн.


Опыт работы

Керуючий рестораном

с 06.2020 по 01.2021 (7 месяцев)
ТОВ "СОЛЕЛАТ ПАЛАЦ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану "з нуля". Участь у розробці концепції закладу, його дизайн-проекту, технологічних комплексів кухні та бару, підбір техніки та оснащення для ресторану, розробка логотипу, концепції меню та його дизайну. Проект призупинено через пандемію Covid-19.

Керуючий пабом

с 11.2018 по 11.2019 (1 год)
Celtic Irish Pub, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Відкриття заклада з "0"
- Визначення потреби в персоналі, його пошук та набір
- Навчання персоналу, проведення тренінгів
- Запобігання і вирішення конфліктних ситуацій в колективі
- Контроль за дотримання працівниками організації трудової і виробничої дисципліни
- Ухвалення рішень стосовно просування по службі, пониження в посаді, накладення адміністративних стягнень, а також звільнення працівників
- Складання графіка і облік робочого часу
- Постановка і контроль за своєчасним виконання підлеглими планових завдань і окремих доручень
- Організація роботи з персоналом відповідно до загальних цілей розвитку закладу
- Участь у розвитку колективу, вирішенні трудових спорів та конфліктів

- Організація і проведення банкетів, музичних та спортивних івентів
- Виконання обов'язків арт-директора

- Забезпечення відкриття та закриття робочого дня ресторану
- Контроль за дотриманням касової дисципліни
- Здійснення контролю за збереженням матеріальних цінностей.

- Отримання всіх видів дозвільної документації для роботи закладу
- Супровід перевірок з боку державних органів

- Проведення рекламних компаній закладу, включаючи SMM, зовнішню та інші види реклами

- Розробка та впровадження основного меню кухні і бару, його періодичне оновлення
- Розробка та впровадження спеціальних та сезонних меню

Керуючий пабом

с 10.2008 по 11.2018 (10 лет 1 месяц)
O'Brien's Irish Pub, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Управління персоналом: пошук, набір та навчання персоналу
- Впровадження і підтримання високих стандартів сервісу
- Створення робочої та доброзичливої атмосфери всередині колективу
- Проведення корпоративних заходів для створення командного духу
- Контроль за складанням графіків роботи всіх підрозділів
- Розробка і впровадження мотиваційної системи оплати праці персоналу
- Управління колективом понад 50 чоловік.

- Розробка і періодичне оновлення основного меню
- Розробка спеціальних та сезонних меню
- Контроль за правильність складання калькуляційних і технологічних карт
- Контроль і аналіз food cost

- Отримання всієї дозвольної документації для роботи закладу
- Взаємодія з контролюючими органами
- Аналіз конкурентоздатності, планування і дотримання бюджету;
- Контроль фінансової дисципліни, касової дисципліни
- Забезпечення виконання основних фінансових показників роботи бару
- Взаємодія з постачальниками та іншими контагентами, складання та підготовка до підписання договорів про співпрацю
- Вирішення спірних та конфліктних питань з контрагентами

- Виконання функцій арт-директора
- Розробка дизайну та пошив брендованої уніформи
- Складання графіку виступів музичних колективів
- Організація та проведення тематичних вечірок
- Організація проведення банкетів та фуршетів

- Управління маркетинговою діяльністю
- Розробка та підготовка до підписання маркетингових угод з ключовими постачальниками
- Контроль за розробкою та впровадженням усіх видів рекламних продуктів, включаючи SMM

-Створення доброзичливої ​​атмосфери для гостей, всебічне сприяння залученню нових гостей і збільшення продажів

P.S. Успішно пройшов із закладом дві економічні кризи 2008 та 2014 років та залишив роботу за власним бажанням з високими економічними показниками та званням найстарішого і одного з найкращих пабів міста Києва.


Образование

Національний університет харчових технологій

Факультет автоматизації та комп'ютерних систем, спеціальність "Автоматизоване та програмне забезпечення сучасних комп'ютерно-інтегрованих технологій", ступінь магістра, Київ
Высшее, с 1995 по 2001 (5 лет 9 месяцев)

Національний університет харчових технологій

Економічний факультет, спеціальність "Облік і аудит", Київ
Высшее, с 1995 по 2001 (6 лет)


Профессиональные и другие навыки

Навыки работы с компьютером
Володіння комп'ютером на високому рівні. Знання графічних редакторів, офісного пакету програм.
Знання та навички роботи зі спеціалізованими програмами R-keeper і D-2 на рівні адміністратора, Smart Touch - на рівні користувача. Базові основи програмування.


Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — продвинутый

Дополнительная информация

Я цілеспрямований, надійний і відповідальний керівник. Можу і люблю працювати в команді, вмію захопитися роботою сам і повести за собою колектив.


Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: