Василь
Шеф-кухар (на проєкт)
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 36 лет
- Город проживания:
- Львов
- Готов работать:
- Другие страны
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3786353
Опыт работы
Шеф-кухар
с 08.2020 по 01.2021
(5 месяцев)
Роза та русин, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск ресторану з "0"
Підбір персоналу
Пошук постачальників
Шеф-кухар
с 11.2017 по 02.2022
(4 года 3 месяца)
Kavalier, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Керування усіма процесами на кухні
1. Підбір та адаптація персоналу
2. Розробка сезонних меню
3. Закупка, інвентаризація
4. Оптимізація витрат
5. Системи мотивації
Шеф-кухар
с 10.2016 по 03.2018
(1 год 5 месяцев)
Rebra&Kotlety, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
1.Планування кухні
2.Розрабка меню відповідно до концепції закладу
3.Калькуляційні та технологічні карти
4.Проведення інвентаризації
5.Впровадження стандартів
6.Пошук постачальників
7.Навчання як кухарів так і працівників залу
Шеф-кухар
с 03.2016 по 10.2016
(7 месяцев)
Ресторан- паб Поле, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Запровадження нового меню
2. Запуск B.B.Q. зони
3. Навчання персоналу роботи зі стейками та основам ферментації
4. Запровадження стандартів у роботі
Шеф-кухар, проєктна робота
с 10.2015 по 03.2016
(5 месяцев)
Готель Шопен, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Запровадження нового меню
2. Розробка банкетного меню
3. Робота з технологічними закладами
4. Запровадження стандартів роботи
5. Розробка фуршетного меню
Шеф-кухар, проєктная робота
с 05.2015 по 10.2015
(5 месяцев)
Мережа ресторанів Parking, санкт-петербург (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Запровадження нового меню
2. Впровадження стандартів роботи
3. Навчання персоналу
Керівник проєкту, Шеф-кухар
с 09.2014 по 05.2015
(8 месяцев)
Ресторан S.O.D.A.(проєктна робота), Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск ресторану з нуля
Підбір персоналу
Запровадження меню
Технологічні карти
Шеф-кухар, Менеджер ресторану
с 09.2012 по 09.2014
(2 года)
Ресторано-готельний комплекс "Святослав", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
с 04.2011 по 09.2012
(1 год 5 месяцев)
Ресторан "Маестро", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Розробка страв
2.Складання графіків виходу на роботу та облік робочого часу
3.Інвентаризація
4. Робота на усіх процесах
5. Контроль видачі страв на зал
Повар-холодного цеха,Повар-горячего цеха,Повар-кондитер,Мангал,Хоспер,повар-мясной цех
с 09.2006 по 04.2011
(4 года 7 месяцев)
Готель "Спутник" , Ресторан "Княжий келих",Ресторан "Тарон",Ресторан "Містер-Твістер", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Виконання посадових обов'язків на відповідних позиціях, відпуск страв згідно ттк, підготовка сировини згідно потреб.
Образование
ЛПЛТтаСП
Кухар-кондитер, Львів
Среднее специальное, с 2005 по 2007 (2 года)
Закінчив з відзнакою
Знание языков
- Украинский — свободно
- Английский — средний
- Польский — начинающий
Похожие кандидаты
Шеф-кухар, сушеф
Другие страны, Ивано-Франковск
,
еще 3 города
Шеф-кухар (консалтинг, брендинг та ребрендинг), особистий кухар
Другие страны
Кухар, шеф-кухар
Другие страны
Повар, старший смены, шеф-повар
25000 грн, Другие страны, Днепр
,
еще 6 городов
Шеф-кухар
Другие страны
Шеф-повар
32000 грн, Другие страны, Львов
,
еще 3 города