Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 сентября 2023 PRO

Василь

Шеф-кухар (на проєкт)

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
36 лет
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Другие страны

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-кухар

с 08.2020 по 01.2021 (5 месяцев)
Роза та русин, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск ресторану з "0"
Підбір персоналу
Пошук постачальників

Шеф-кухар

с 11.2017 по 02.2022 (4 года 3 месяца)
Kavalier, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування усіма процесами на кухні
1. Підбір та адаптація персоналу
2. Розробка сезонних меню
3. Закупка, інвентаризація
4. Оптимізація витрат
5. Системи мотивації

Шеф-кухар

с 10.2016 по 03.2018 (1 год 5 месяцев)
Rebra&Kotlety, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Планування кухні
2.Розрабка меню відповідно до концепції закладу
3.Калькуляційні та технологічні карти
4.Проведення інвентаризації
5.Впровадження стандартів
6.Пошук постачальників
7.Навчання як кухарів так і працівників залу

Шеф-кухар

с 03.2016 по 10.2016 (7 месяцев)
Ресторан- паб Поле, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Запровадження нового меню
2. Запуск B.B.Q. зони
3. Навчання персоналу роботи зі стейками та основам ферментації
4. Запровадження стандартів у роботі

Шеф-кухар, проєктна робота

с 10.2015 по 03.2016 (5 месяцев)
Готель Шопен, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Запровадження нового меню
2. Розробка банкетного меню
3. Робота з технологічними закладами
4. Запровадження стандартів роботи
5. Розробка фуршетного меню

Шеф-кухар, проєктная робота

с 05.2015 по 10.2015 (5 месяцев)
Мережа ресторанів Parking, санкт-петербург (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Запровадження нового меню
2. Впровадження стандартів роботи
3. Навчання персоналу

Керівник проєкту, Шеф-кухар

с 09.2014 по 05.2015 (8 месяцев)
Ресторан S.O.D.A.(проєктна робота), Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск ресторану з нуля
Підбір персоналу
Запровадження меню
Технологічні карти

Шеф-кухар, Менеджер ресторану

с 09.2012 по 09.2014 (2 года)
Ресторано-готельний комплекс "Святослав", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

с 04.2011 по 09.2012 (1 год 5 месяцев)
Ресторан "Маестро", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Розробка страв
2.Складання графіків виходу на роботу та облік робочого часу
3.Інвентаризація
4. Робота на усіх процесах
5. Контроль видачі страв на зал

Повар-холодного цеха,Повар-горячего цеха,Повар-кондитер,Мангал,Хоспер,повар-мясной цех

с 09.2006 по 04.2011 (4 года 7 месяцев)
Готель "Спутник" , Ресторан "Княжий келих",Ресторан "Тарон",Ресторан "Містер-Твістер", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Виконання посадових обов'язків на відповідних позиціях, відпуск страв згідно ттк, підготовка сировини згідно потреб.

Образование

ЛПЛТтаСП

Кухар-кондитер, Львів
Среднее специальное, с 2005 по 2007 (2 года)

Закінчив з відзнакою

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний
  • Польский — начинающий

Похожие кандидаты

Шеф-кухар, сушеф
Другие страны, Ивано-Франковск , еще 3 города

Шеф-кухар (консалтинг, брендинг та ребрендинг), особистий кухар
Другие страны

Кухар, шеф-кухар
Другие страны

Повар, старший смены, шеф-повар
25000 грн, Другие страны, Днепр , еще 6 городов

Шеф-кухар
Другие страны

Шеф-повар
32000 грн, Другие страны, Львов , еще 3 города

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: