Резюме від 28 лютого 2023 PRO

Сергій

Су-шеф, кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар піци

з 08.2022 по 02.2023 (6 місяців)
Епіцентр К, Львів (Роздрібна торгівля)

Піцайола

Власник

з 01.2017 по нині (7 років 4 місяці)
Власний міні-готель в Карпатах(сімейний бізнес), Орявчик (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 12.2015 по 03.2017 (1 рік 3 місяці)
"Горіховий дім" пекарня-кавярня, Львів (соціальна допомога)

Шеф-кухар

з 04.2015 по 09.2015 (5 місяців)
Хмільний дім Роберта Домса, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Завідуючий виробничого відділу харчування

з 02.2014 по 02.2015 (1 рік)
Ріксос-Прикарпаття 5* (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота по наданню якісних послуг громадського харчування:
-контроль за термінами зберігання продуктів;
-контроль за якістю продукції громадського харчування в процесі виготовлення;
-контроль за асортиментом продукції, різноманітністю меню по днях тижня;
-контроль за організацією обслуговування в залах ресторану
-організація оновлення меню ресторанів, барів, «Рум-сервісу» не рідше 2 разів в рік на основі аналізу реалізації страв попереднього меню;
-робота по організації святкових заходів, бенкетів( складання меню, обрахунок собівартості, пропозиція продажних цін);
-робота з зауваженнями та побажаннями клієнтів;
-організація контрольних проробок страв, на які є нарікання з боку гостей, або які не дають виходу по технологічних картках (зміна параметрів сировини).
-складання заявок на продукти і МШП
-звіти по випуску продукції власного виробництва
-інформація про кількість відвідувачів, які скористались послугами ресторану
-акт по реалізації продукції власного виробництва через інші точки продаж
контроль за якістю вхідної сировини, відповідності її сертифікатам якості;

Контроль за збереженням товаро-матеріальних цінностей:
Інвентаризація кожні 2 місяці, списання розхідних матеріалів та посуду
Складання бюджету служби на рік і контроль за його виконанням
Аналіз діяльності виробництва громадського харчування
Робота з персоналом

Шеф-кухар

з 10.2012 по 09.2013 (11 місяців)
ТзОВ "Княжий келих" (ресторанний бізнес, мережа закладів швидкого харчування "Фабрика Іжі")

Су-шеф

з 11.2010 по 07.2012 (1 рік 8 місяців)
Клуб "МIсто" (Готельно-ресторанний бізнес)

Заступник завідуючого виробництвом служби ресторанного сервісу готель "Дністер"

з 03.2010 по 10.2010 (7 місяців)
Готель "Дністер" (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 06.2008 по 02.2010 (1 рік 8 місяців)
Португальский ресторан "Порту-Атріум"м.Москва, Москва (ресторанний бізнес-португальська кухня)

Бригадир дільниці, начальник м'ясного цеху

з 02.2006 по 03.2008 (2 роки 1 місяць)
ТзОВ "Пузата Хата" (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 03.2004 по 11.2005 (1 рік 8 місяців)
Кафе-бар "Фортуна" (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 02.2003 по 03.2004 (1 рік 1 місяць)
ПП Єлісєєнко О.С. (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар 6 розряду

з 07.1996 по 09.2002 (6 років 2 місяці)
Адміністрація Президента України (спец.кухня для Президента)

Освіта

Національний торгово-економічний університет

Технологія харчування-спеціаліст, Киев
Вища, з 1998 по 2004 (5 років 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Тренинг по приготовлению суши

2012 год - 2 недели

Знання і навички

MS Office 1С:Підприємство

Знання мов

Англійська — середній

Рекомендації

Ольга Сергіївна

Ольга Сергіївна

Директор, ПП Єлісєєнко (кейтерінг)

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Професійні навички:
-Знання української,японської, португальської та європейської кухні
- Компьютер Ms Office,1C Підприємство
- Управління персоналом більш ніж 25 осіб.
- Планування та організація процеса виробництва,
- контроль за поставками товару для функціонування ресторану;
- розробка меню, формування ціни на страви, розробка технологічних та калькуляційних карт,
- розробка нових страв;
- ведення виробничої документації;
- підтримка стандартів приготування страв.
- организация проведення переобліків,
-знання санітарних норм та правил експлуатації обладнання

Схожі кандидати

Помічник кухаря, кухонний працівник
20000 грн, Львів

Бренд-шеф, шеф-кухар
60000 грн, Львів, Вінниця , ще 4 міста

Шеф-кухар, сушеф
30000 грн, Львів, Вінниця , ще 8 міст

Кухар, су-шеф
30000 грн, Львів

Повар, старший смены, шеф-повар
25000 грн, Львів, Дніпро , ще 6 міст

Су-шеф, старший кухар
25000 грн, Львів

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: