Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 11 квітня 2024 PRO

Тетяна

Технолог виробництва соків, напоїв, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
67 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний технолог

з 10.2016 по 05.2019 (2 роки 7 місяців)
Фермерське господарство "Коник", Ужгород (Садівництво; виробництво соків прямого віджиму)

Розробка НД (ТУ, ТІ, РЦ); розробка і впровадження форм виробничої звітності; створення на підприємстві виробничої лабораторії, організація її роботи; організація робіт на зміні, приготування купажів, технологічний і лабораторний супровід виробництва.

Головний технолог

з 07.2016 по 09.2016 (2 місяці)
Компанія "Сварог" (ТОВ "Любар-Інвест-2004"), Любар (виробництво органічного концентрованого яблучного соку)

За сезон переробки розробила технологічну документацію на виробництво концентрованого соку; організувала роботу виробничої лабораторії на підприємстві; розробила і впровадила форми виробничої та лабораторної звітності; комунікувала з Органік Стандарт по питаннях виробництва органічної продукції

Заступник директора з технології (головний технолог)

з 09.2009 по 07.2016 (6 років 10 місяців)
ТОВ Фрут Майстер Фудс (Нідан), м.Берегово, Закарпатська область (Виробництво соків, напоїв, вина, овочевих консервів)

Заступник директора з технології (гол. технолог), розробник нових видів продукції, режимів виробництва, норм розходу сировини та матеріалів, специфікацій на сировину та готову продукцію. Приймала участь в ребрендингах існуючих ТМ (ТМ «Берегівський консервний завод», ТМ «Jungle Way», ТМ «Да!», ТМ «Моя семья»), оптимізації продуктових лінійок. Розробила методику виконання процесу "Розробка нових видів продукції" при впровадженні системи НАССР.

Головний технолог

з 09.2004 по 09.2009 (5 років)
ТОВ "Нідан+", м. Берегово, Закарпатська обл. (Виробництво соків, нектарів, б/а напоїв, вина.)

Розробила і впровадила у виробництво лінійки продукції: соки та нектари ТМ «Берегівський консервний завод», нектари ТМ «Jungle Way», соки та нектари PL ТМ “ПРЕМІЯ», соки та нектари PL ТМ «Фуршет», сокові напої ТМ «Да!», соки та нектари ТМ «Я+Семья», соки та нектари "Моя семья". Керувала технологічним процесом на виробництві та питаннями технології, контролю якості, санітарії та гігієни. Курувала роботу виробничої лабораторії. Займалася розробкою норм розходу сировини і матеріалів, нормативної документації на продукцію та сировину, текстів маркування етикеток

Начальник відділу якості та технології

з 08.2003 по 08.2004 (1 рік)
ТОВ "Галичина-Нова", с.Ременів Львівська обл. (Харчова промисловість)

Керівництво виробничою лабораторією, розробка і впровадження у виробництво нових видів продукції, контроль режимів технологічних процесів, підвищення кваліфікації лабораторних та виробничих кадрів, розробка НД, представництво підприємства у ДЦСМС, СЕС.

Технолог

з 09.2002 по 07.2003 (10 місяців)
ПП "Колосок", с.Давидів, Львівська область (виробництво макаронних виробів)

ведення технологічного процесу макаронних виробів, аналітика готової продукції та сировини

Начальник виробничої лабораторії, технолог

з 05.1994 по 08.2002 (8 років 3 місяці)
ТОВ "Галичина", с.Ременів Львівська область (Харчова промисловість)

Організувала на підприємстві виробничу лабораторію; розробила нормативну документацію на продукцію підприємства (ТУ, ТІ, рецептури); підготувала лабораторні кадри для підприємства; підвищувала кваліфікацію виробничого персоналу підприємства

Інженер хімік-аналітик, інженер-технолог

з 04.1984 по 08.1998 (14 років 4 місяці)
Обласне управління харчової промисловості, обласна контрольно-виробнича лабораторія, Львів (Керівництво підприємствами харчової промисловості Львівської області.)

Лабораторні аналізи всіх груп харчових продуктів; проведення курсів/семінарів для виробничого персоналу харчових підприємств, які входили в обл. управління харчової промисловості; розробка НД на нові види харчовоїпродукції для підприємств області; участь в роботі акредитаційних комісій Львівського ДЦСМС; участь в роботі обласної дегустаційної комісії; випробування харчової продукції за показниками безпеки

Освіта

Львівський політехнічний інститут

Хіміко-технологічний, інженер хімік-технолог, Львів
Вища, з 1974 по 1979 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Одеський інститут підвищення кваліфікації працівників харчової галузі; семінари: НТЦ Інсталсервіс", "Фортіус Груп";

щороку

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Активна життєва позиція. Великий досвід роботи в харчовій галузі. Здатність до постійного особистісного і професійного зростання. Відкрита, ініціативна, пунктуальна. В 2005 р. нагороджена Почесною грамотою Мінагрополітики України за професіоналізм і особистий вклад в розвиток харчової галузі України. Протягом останніх 11 років неодноразово виїздила у закордонні відрядження (Китай, Ізраїль, Нідерланди, Бельгія, Німеччина, Угорщина), на підприємства, які виробляють чи продають фруктову сировину для виробництва соків та напоїв.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: