Резюме від 12 серпня 2023 PRO

Тарас

Шеф-повар, 90 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Інші країни
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар

з 10.2022 по нині (1 рік 7 місяців)
Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort, Novi Vinodolski (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 05.2019 по 10.2022 (3 роки 5 місяців)
компанія «IOneGame», Киев (IT)

Шеф-повар

з 12.2018 по 04.2019 (4 місяці)
Ресторан Zveju Užega, Шяуляй Литва (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 09.2018 по 12.2018 (3 місяці)
Da Heng, Місто Шицзячжуан, провінція Хебей, Країна Китай (інвестиційна компанія da heng)

Відкриття ресторану з європейською кухнею.
Навчання персоналу (іноземних колег).
Підбір обладнання.
Підбір і закупка продуктів.

Шеф-повар

з 01.2018 по 09.2018 (8 місяців)
Ресторан ”Одуван”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 03.2017 по 11.2017 (8 місяців)
Кафе "NOIR", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 05.2016 по 03.2017 (10 місяців)
Гастро-паб «Тесла», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 04.2015 по 05.2016 (1 рік 1 місяць)
Ресторан "Санахант", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар Універсал

з 11.2013 по 02.2015 (1 рік 3 місяці)
Ресторан "SAUVAGE", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар

з 09.2009 по 02.2013 (3 роки 5 місяців)
Ресторан "Велюр", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар

з 10.2007 по 09.2009 (1 рік 11 місяців)
Ресторан "Липский Особняк ", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Київський Національнио Торгівельно-Економічний Університет

Факультет готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Вища, з 2009 по 2013 (3 роки 9 місяців)

Спеціальність: Харчові технології та інженерія
Спеціалізація: Технології в ресторанному господарстві

Рекомендації

  • Zygimantas Galdikas

    Zygimantas Galdikas

    General manager, gastro pub Cock Tavern

    Контактні дані приховані
  • Олександр Головачов

    Олександр Головачов

    Шеф-повар, ресторану «HARVEST

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Instagram: chef_xto (Chef Taras)
Бажання стати поваром виникло ще в юності, саме тому, по закінченні школи вступив до ВКУ. Отримавши диплом кваліфікованого робітника (кухара 5-го розряду), продовжив розвиватись в цьому напрямку. Вступив на заочну форму навчання до КНТЕУ, одночасно працюючи в ресторанах Києва, де отримав досвід роботи в готельно-ресторанному бізнесі не лише як повар. Працюючи в різних ресторанах, накопичив багаж знань різних стилів європейської, французької та італійської кухні.

Позитивні якості: комунікабельний, стресостійкий, відповідальний, витривалий та пунктуальний, без шкідливих звичок.

Хоббі: змішані стилі єдиноборств. Турнір з фрі-файту 2009р. м.Київ – І місце. Турнір з MMA 2014р м.Київ – III місце.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: