Станіслав
Шеф-кухар
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 36 років
- Місто:
- Ужгород
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/3243292
Досвід роботи
Шеф-кухар
з 09.2023 по 02.2024
(5 місяців)
Паб "Годинка" "Tutto bene", Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
з 04.2021 по 08.2023
(2 роки 4 місяці)
Богольвар, Анталовці (Готельно-ресторанний бізнес)
Оновлення меню,розробка технологічних та калькуляційних тех.карт,підбір та навчання персоналу,складання графіків,закупок та інвентиризація.Пошук нових постачальників,закупка та пошук інвентаря,посуду та обладнання на кухню.Складення сезонних меню,банкетного,різдвяного,новорічного,сніданкового,комплексного меню.Проведення літніх барбекю та різних івентів.
Шеф-кухар
з 11.2020 по 04.2021
(5 місяців)
Лаб Паб, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
з 07.2019 по 04.2021
(1 рік 9 місяців)
ресторан "Дача", Цигановці (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
з 10.2018 по 03.2019
(5 місяців)
ресторан "Прем'єра", Хуст (Готельно-ресторанний бізнес)
Перезавантаження роботи кухні,оновлення меню,навчання персоналу,складання технологічних та калькуляційних карт!новорічне меню,фуршетне меню,пісне меню!
Су-шеф
з 05.2018 по 03.2020
(1 рік 10 місяців)
ресторан-паб "Рок-н-Ролл, Попрад,Словаччина (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
з 06.2017 по 04.2018
(10 місяців)
Готель "Ужгород", Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)
складання нового меню,складання калькуляційних та технологічних карт.управління персоналом кухні,пошук нових постачальників,робота з локальними продуктами.проведення банкетів,конференцій та різних св'яткових заходів.
Шеф-кухар
з 09.2016 по 04.2017
(7 місяців)
готельний комплекс "New Continent", Тячів (Готельно-ресторанний бізнес)
складання сезонного меню,проведення весілль,банкетів з посаткою більш ніж 250 осіб.
Шеф-кухар
з 05.2016 по 09.2016
(4 місяці)
ресторан-паб "Біг-Бен", Мукачево (Готельно-ресторанний бізнес)
оновлення меню,проведення дитячих мастер класів,проведення та організація виїздних банкетів та ярмарок.управління кухнею та налагодження роботи персонала.
Старший кухар
з 10.2013 по 08.2015
(1 рік 10 місяців)
ресторан "Цезар", Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)
приготування всіх страв з меню,приготування страв із дичини!слідкування за строками готової продукції,складання заявок на закупку товару.
Су-шеф
з 08.2012 по 09.2013
(1 рік 1 місяць)
Готель "Олимп", Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)
проведення банкетів,весілль та різних св'яткових заходів,склалання закупки,керування кухнею у відсутність шеф кухаря!
Кухар-універсал
з 06.2006 по 07.2012
(6 років 1 місяць)
ресторан "Венеція", Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)
за весь період праці з помічника кухаря на старшого кухаря зміни!приготування заготовок і всіх страв з меню згідно з калькуляційних та технологічних карт!дотримання санітарних норм на кухні та проведення банкетів та весілль.
Освіта
Ужгородський Комерцийний Техникум
Технология харчування, Ужгород
Середня спеціальна, з 2004 по 2007 (2 роки 5 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
Lviv Chefs Forum 2018 | Форум Шеф Кухарів 2018
2018
Знання і навички
Знання мов
- Українська — вільно
- Словацька — вільно
Додаткова інформація
Шукаю перспективну і стабільну роботу з хорошим колективом!Відповідальний,комунікабельний,цілеспрямований!Досвід запуску заклуду з нуля,складання технологічних та калькуляційних карт!Знання молекулярної кухні,закарпатської,італійської,європейської кухні!Більш детальну інформаціею при зустрічі або по телефону,вайберу,фейзбуку!
Схожі кандидати
Шеф-повар
115000 грн, Ужгород, Київ
,
ще 2 міста
Бренд шеф-повар (замена меню)
Ужгород, Вінниця
,
ще 8 міст
Шеф-кухар, в сімʼю, керівник ресторану
60000 грн, Ужгород, Івано-Франківськ
,
ще 5 міст
Шеф-повар
59000 грн, Ужгород, Вінниця
,
ще 8 міст
Шеф-кухар
40000 грн, Ужгород, Мукачево
Шеф-кухар, керуючий рестораном
Ужгород, Житомир
,
ще 8 міст