Резюме від 11 травня 2024 PRO

Володимир

Инженер-технолог, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-технолог

з 09.2018 по нині (5 років 8 місяців)
Яблуневий дар, Городок (Львовская обл.) (виробницво)

Заступник директора з виробництва

з 05.2018 по нині (6 років)
Супермаркет "Фуршет", Львів (торгівля)

Організація роботи кулінарії,пекарні,кондитерського цеху,м'ясного цеху.

Начальник виробництва

з 08.2016 по 05.2017 (9 місяців)
Готель Дністер, Львів (готельний -ресторанний бізнес)

Організація роботи ресторану,кондитерського цеху.Впровадження нових страв.

Провідний технік-технолог продукції громадського харчування

з 09.2009 по 03.2016 (6 років 6 місяців)
ТзОВ "ТЕРРІН", Львів (мережа ресторанів та кафе на заправочних станціях)

Розробка нових страв,складання технологічних карток,навчання шеф-кухарів мережі ресторанів,контроль якості приготування страв з дотриманням технологічних процесів,контроль по зберіганню готових страв згідно термінів,контроль виходу готових страв згідно технологічних карток та послідовність приготування.Атестація персоналу кухні.Складання стандартів роботи кухні та іншої нормативної документації.Перевіка дотримання санітарних норм персоналом ресторанів.Участь в семінарах.Відкриття нових ресторанів мережі з навчанням , атестацією та відбором персоналу.Сезонні заміни меню з введенням нових страв.Робота по зменьшенню собівартості готових страв,вивчення ринку.Впровадження новітних технологій.

Освіта

Харківський інститут громадського харчування

Технологічний,інженер-технолог продукції громадського харчування, Харків
Вища, з 1988 по 1994 (5 років 8 місяців)

Львівське СПТУ №18,кухар 4 розряду

Знання і навички

MS Office Користувач Internet Знання технологічних процесів в приготуванні страв Розробка та приготування страв для мангалу,страв з казану. Розробка та приготування м'ясних виробів. Розробка меню,доставка обідів в офіс на 500 чоловік одночасно

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Польська — середній

Додаткова інформація

комунікабельність,робота в команді,досягнення поставлених цілей ,уважність,порядність,здатність швидко навчатись,стресостійкість,аналітичні здібності.
Наявність водійських прав категорії В та наявність авто.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: