Резюме від 16 травня 2019

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3577408

Начальник дільниці, заступник директора, інженер-електрик

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник директора із технічних питань

з 09.2004 по 08.2016 (11 років 11 місяців)
ПП"Квадро", Львів (Монтаж електричного, сантехнічного,теплотехнічного обладнання,ремонтно-будівельні роботи)

Організовував та керував роботою колективу,який виконував ремонтно-будівельні,сантехнічні,електромонтажні та теплотехнічні роботи. Здавав виконані роботи Генпідряднику,Замовнику,державним контролюючим органам. Укладав договори та складав кошторисну документацію.

Освіта

Львівський технікум промислової автоматики

Технік електрик, Львів
Середня спеціальна, з 1979 по 1982 (2 роки 8 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК

Додаткова інформація

Одружений,володіння ПК.Наявність прав водія категорії "В"та власний автомобіль(вантажний бус).Вміння користуватися програмами ІС та АВК,складання кошторисної та договірної документації. Досвід роботи з контролюючими та державними органами,замовниками та Генпідрядниками, Підрядними організаціями.Вміння самостійно та в колективі виконувати електромонтажні,сантехнічні,теплотехнічні роботи та довготривалий досвід виконання пусконалагоджувальних робіт електрообладнання ,котельного , холодильного,вентиляційного обладнання.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: