Резюме від 18 листопада 2016

Максим

Оператор call-center (вхідна лінія)

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Сільченко Максим Ігорович
Студент Львівсько Торгово-Економічного Університету (ЛТЕУ). Проживаю на пр.Червоної Калини 7а. мій номер мобільного телефона [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»). Д.н 02.12.1998 року.
Мета:
Маю бажання працювати в гарному колективі, отримувати до стійну заробітну оплату. Бажання вкласти всі свої сили і душу в професію.
Освіта:
На даний момент я являюсь студентом ЛТЕУ поступив у 2016 році закінчу навчання у 2021 році. Вчусь на факультеті Товарознавство. Школу закінчив с відзнакою.
Спорт:
Займався дзюдо понад 10 років. Являюсь чемпіоном області, чемпіоном України(2013,2015), чемпіоном Європи 2016 року. А також різних змагань.
Риси Характеру:
Добрий, ввічливий, пунктуально відносусь до поручень, добре і чемно вмію спілкуватися з людьми, можу підтримати будь-яку розмову, активний, чесний, не маю шкідливих звичок.
Навички:
Вмію користуватися Microsoft Word, Access база даних , PowerPoint. Володію українською мовою дуже добре, російська мова рідна( така як я с Херсонської області), англійською середній рівень.
Досвіт роботи:
Працював в клубі офіціантом, барменом. Працював на мийці.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: