Резюме від 3 вересня 2020 PRO

Марія

Керівник юридичного відділу, юрисконсульт, юрист, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 06.2018 по нині (5 років 11 місяців)
ПП "Львівський міст", Львів (Надання юридичний послуг)

• Надання юридичний консультацій в сфері господарського, земельного, адміністративного, цивільного, податкового, сімейного права.
• Аналіз законодавства, з метою правильного вибору способу захисту порушених прав та інтересів клієнта;
• Підготовка запитів в органи місцевого самоврядування, державної влади, ПФУ, ДФСУ, НПУ, тощо.
• Складання процесуальних документів, позовних заяв, юридичний супровід клієнта в суді.
• Юридичний супровід сільських, селищних рад, ФОПів.
Досягнення:
• Задоволення позовних вимог, клієнтам адміністративними та загальними судами, всіх інстанцій завдяки правильному вибору способу захисту та професійному підходу до кожної справи шляхом проведення детального аналізу законодавства та судової практики, деякі з справ ( 466/167/18; 813/3017/18; 2/464/63/19; 462/7753/14-ц; 914/4238/15; 463/2001/20; 463/2377/19; 463/4032/19; 465/42/17; 1.380.2019.005609; 1.380.2019.002273).
• Скасування: рішень органам державної влади прийнятих щодо органів місцевого самоврядування; постанов ВДВС про відкриття виконавчих проваджень на підставі порушення законодавства України, податкових вимог про сплату боргу (недоїмки), штрафних санкцій фонду соціального захисту інвалідів тощо.
• Вміння спілкуватися з клієнтами, контрагентами, мотивовано переконувати контрагента в необхідності прийняти умови клієнта, визначати за короткий проміжок часу які саме права та інтереси порушено який спосіб захисту краще обрати, надавати правову допомогу по визначеному алгоритму, імпровізувати при потребі. Крім цього є стресостійкою. контролюю емоції, аналізую, уважна, комунікабельна, володію діловою українською мовою.

Начальник відділу правового забезпечення та договірної роботи управління правового супроводження проектів у Львівській області юридичного департаменту

з 01.2016 по 12.2017 (1 рік 11 місяців)
ТОВ "Регіональна газова компанія", Львіів (надання юридичних послуг газорозподільним та газопостачальним організаціям тощо)

Знання та використання на практиці господарського, цивільного, трудового, земельного, корпоративного права. Здійснення представництва Товариства в загальних та господарських судах (підготовка позовних заяв, відзивів, заперечень на позовні заяви, мирових угод, контр-розрахунків, апеляційних та касаційних скарг інших процесуальних документів).
Договірна робота:
•Ведення договірної роботи, здійснення аналізу, погодження, укладення, договорів купівлі - продажу, постачання, підряду, поворотної фінансової допомоги, поруки, розструктуризації, розстрочки, позики, оренди нерухомого майна та земельних ділянок тощо; підготовка вимог, претензій, протоколів розбіжності, ведення переговорів з контрагентами щодо узгодження істотних умов договору. Контроль за виконанням умов договорів.
•Організація загальних зборів акціонерів, подання квартальних, річних звітів, та розміщення особливої інформації емітента цінних паперів на офіційному сайті Комісії з цінних паперів SM{DA тощо.
• Детальніше розписано в розділі «основна інформація».

Юрист, начальник претензійно-позовної роботи, начальник відділу правового забезпечення та договірної роботи

з 05.2006 по 12.2015 (9 років 7 місяців)
ПАТ "Львівгаз", Львів (розподіл природного газу)

Претензійно-позовна робота в загальних та господарських судах (підготовка позовних заяв, відзивів, заперечень на позовні заяви, мирових угод, контр-розрахунків, апеляційних та касаційних скарг інших процесуальних документів).

Договірна робота:
-підготовка проектів договорів купівлі – продажу, постачання, підряду, поворотної фінансової допомоги, поруки, розструктуризації, розстрочки, позики, оренди нерухомого майна та земельних ділянок тощо ;
-оцінка;
-погодження та візування договорів;
-ведення переговорів з контрагентами щодо досягнення згоди по істотних умовах договору;
-підготовка протоколів розбіжностей, вимог, претензій.

Корпоративна робота, а саме організація загальних зборів акціонерів, подання квартальних, річних звітів, та розміщення особливої інформації емітента цінних паперів на офіційному сайті Комісії з цінних паперів SM{DA тощо.
Аналіз законодавства, формування довідок, алгоритмів, підготовка юридичних висновків, довіреностей тощо.

Правова робота:
Підготовка, погодження наказів, розпоряджень, довіреностей.
Участь в постійно діючих комісіях Товариства. Надання роз’яснень щодо
застосування чинного законодавства України.
Оформлення права власності на нерухоме майно, супровід та оформлення документації щодо надання в оренду земельних ділянок.
Підготовка відповідей та запитів до контролюючих органів, а саме: НКРЕ КП, АМК України, СБУ, ГУНП, прокуратури.
Представництво інтересів підприємства в установах, підприємствах, організаціях, органах державної влади, місцевого самоврядування, тощо.

Секретар судових засідань

з 08.2004 по 05.2006 (1 рік 9 місяців)
Шевченківський районний суд, Львів (здійсснення правосуддя у формі розгляду і вирішення цивільних, кримінальних та інших категорій справ)

Виконання завдань: виклик сторін, впорядкування та ведення матеріалів судових справ, забезпечення явки учасників судового процесу, участь в судових засіданнях, оформлення протоколів, фіксація судового процесу, видача ухвал, рішень та ін.

Юрисконсульт

з 10.2001 по 04.2004 (2 роки 6 місяців)
ДП СВЦ «ЛОРТА», Львів (проведення сервісних випробувань)

Здійснення правової роботи на підприємстві: допомога структурним підрозділам, підготовка висновків про відповідність чинному законодавству проектів наказів, положень, розпоряджень, договорів тощо.
Оформленню договорів, протоколів розбіжності, вимог, претензій, підготовка висновків про їх доцільність та юридичну відповідність, участь у розробці колективного договору, правил внутрішнього трудового розпорядку, посадових інструкцій та положень про підрозділи.

Освіта

Інститут психології та права Національного університету Львівська політехніка

Право, Львів
Вища, з 2016 по 2017 (1 рік 3 місяці)

Коледж «Західноукраїнський колегіум»

Правознавство, Львів
Вища, з 1997 по 2002 (5 років 3 місяці)

Додаткова освіта та сертифікати

Національний університет Львівська політехніка, спеціальність «фінанси»

2001, 3 роки

Знання і навички

MS Office Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України Документообіг Вільне володіння базою 1С документообіг Єдиними державними реєстрами судових рішень, нерухомого майна Користування пубдічною кадастровою картою України Представницва інтересів фірми в судах, установах та організаціях Знання господарського, цивільного, корпоративного, земельного

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — середній
  • Англійська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: