Резюме від 24 березня 2024

Oксана

Технолог з налаштування роботи пекарні, кондитерських

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Pastry chef

з 11.2021 по 09.2023 (1 рік 10 місяців)
Кондитерська-пекарня, ресторани різного рівня Сейшельські острови, Саудівська Аравія, Болгарія (Готельно-ресторанний бізнес)

Головний технолог

з 01.2020 по 09.2020 (8 місяців)
Хлебний, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

розробка і впровадження нових продуктів, булок круасанів, хлібів, для своєї мережі ресторанів і зовнішніх замовників відповідно до їх запитів.
- впровадження новинок у діючих виробничий процес; розробка технології із замороженими продуктами, продуктами різного роду готовності;
- розробка і тестування продуктів и страв для зовнішніх клієнтів, бургери, хот-доги з начинками і без.
- підготовка полуфабрикатів для ресторанів, кремів і ін. продуктів
- розрахунок собівартості і розробка калькуляційних і технологічних карт
- контроль якості продукції яка виробляється на всіх етапах виробництва з моменту поступлення сировини.

Технолог по налаштуванню роботи пекарень, кондитерських

з 01.2018 по нині (6 років 4 місяці)
різноманітні проети по Україні,, Вся Україна (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка асортименту продукції;
Налагодження технології виробництва, круасанів, хлібів, випічки, тортів, дрібгних виробів.
Решта деталей по запиту

Додаткова освіта та сертифікати

INBP France, Rouen

2018

Знання і навички

Цілеспрямованість

Знання мов

Англійська — вище середнього

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: