Резюме від 9 квітня 2024 PRO

Остап

Менеджер з продажу авто, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
18 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з продажу авто

з 12.2023 по нині (5 місяців)
Global auto logistic, Львів (Автобізнес та автосервіс)

Освіта

НУЛП

Менеджмент, Львів
Незакінчена вища, з 2022 по 2026 (4 роки)

Знання і навички

Вантажоперевезення Пасажирські перевезення Самостійність Комунікабельність Активний продаж Робота із запереченнями Холодний продаж Здатність до навчання Уважність Прямий продаж Ведення CRM Непрямий продаж Стресостійкість

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Мене звати Остап. Шукаю для себе даний вид зайнятості, так як продав 3 власні автомобіля, мене дуже імпонує такий рід зайнятості. З 15 років займаюсь продажем товарів, та всі мої знайомі звертаються до мене за продажем любого товару від комплектуючих авто до автомобілів та квартир. Після цього зрозумів, що робота менеджера з продажу авто це моє покликання. Із моїх особливих професійних якостей це загладжування гострих кутів, та максимальна оптимізація автомобіля під клієнта. Критичне мишлення, так як приходилось працювати в готельно-ресторанній справі, і там виникало безліч критичних ситуацій які потрібно було максимально швидко вирішити. Також прагну стати менеджером в цій сфері, так як я надихаюсь автомобілями та прагну розбиратись в них все більше і більше, при чому вже маючи більш ніж базового розуміння про автомобілі.
Дякую за виділений час на прочитання анкети, надіюсь ваша відповідь буде позитивною!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: